Kulis! Kılıçdaroğlu'ndan Gürsel Tekin'e: 'Yetkisi Olmayan Bir Konuda...'

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in 'HDP'ye bakanlık verilebilir' sözlerine ilişkin, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Yetkisi olmayan bir konuda açıklama yapmış, kendi düşüncesini söylemiş. Burada kararı verecek olan 6’lı masadır' dediği öne sürüldü.

CHP'nin Parti Meclisi toplantısında Gürsel Tekin

Kemal Kılıçdaroğlu Gürsel Tekin için...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun PM toplantısında Gürsel Tekin için “Kendisi ne 6 liderden biri, ne parti sözcüsü ne de grup başkanvekili. Yetkisi olmayan bir konuda açıklama yapmış, kendi düşüncesini söylemiş. Burada kararı verecek olan 6’lı masadır” dediği öne sürüldü.

6’lı masaya ilişkin tartışmaları

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 6’lı masaya ilişkin tartışmalar hakkında da “Bunların hepsi iktidar sıkıştığı için gündem değiştirme kaynaklı yapılan haberler. Bu çabalara su taşımamak gerek. Cumhur’un bize dayattığı gündemi değil, gerçek gündemi konuşmaya devam edeceğiz” dediği öğrenildi.

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
10.09.2022

Valla Ne sana ne tayibe oy veririm. Gider zafer millet partisine veririm en azından içim rahat oluyor. Bu chp ve kitlesi akpden daha tehlikeli aq.

10.09.2022

Ayni çomar kitle orda mevcut. Partizan olanlar boyle

10.09.2022

Şu son bir kaç yıldır KK'ya karşı algı operasyonları yapılıyor. KK olursa oy vermem, KK kazanamaz, KK olursa Tayyip kazanır. Mansur Mansur Mansur. Yok bunların amacı SAĞ zihniyet kalsın ülkenin başında tek dertleri bu. Bu ülkeyi 60 yıldır SAĞ kafa yönetiyor ve ne hallerdeyiz. Kemal Kılıçdaroğlu K-A-Z-A-N-A-C-A-K bitti.

10.09.2022

Kk aday olursa kazanamaz ve yine rte çekeriz yıllarca bunu görmek bu kadsr zor mu?

10.09.2022

Kurbanlık danaya girer gibi iktidara gitmek. Acaba nasıl bir sevişme bekliyor bizleri

TÜM YORUMLARI OKU (11)