Kulis Bilgisi Sızdı! Fatih Portakal'dan Büyük İddia: Görevden Alınacak Bakanları Tek Tek Açıkladı

Seçim sonrası AK Parti'de değişim rüzgarlarının sert eseceği konuşuluyor. AK Parti'de değişimin kazanılmaz olduğu gündemde yer alırken, gazeteci Fatih Portakal'dan dikkat çeken kulis bilgisi geldi. Portakal, bayram sonrasında görevden alınacak isimleri tek tek açıkladı.

AK Parti'nin yerel seçimler sonrası görevlendirmelerde değişikliklere gideceğini iddia eden gazeteci Fatih Portakal, iki il başkanının görevden alınacağını şu sözlerle açıkladı:

''Gidiciler kimler? Onları size söyleyeyim isim olarak. İstanbul İl Başkanı ile Ankara İl Başkanı bayram sonrasında" görevden alınacaklar. Hakan Han Özcan ve Osman Nuri Kabaktepe. İkisi de kaybetti. Biri Ankara'da biri İstanbul'da. Bu iki isim önümüzdeki günlerde, bayram sonrasında görevden Erdoğan tarafından alınacak."

Portakal, bu açıklamasının devamında kabinede de bazı değişikliklerin yaşanacağını ileri sürdü. Portakal, "3 ya da 4 bakanın da görevden alınacağı, genel başkan yardımcılarının da bir kısmının görevden alınacağı konuşuluyor. Bayram sonrasında AK Parti'de birtakım değişiklikler olacak" diye belirtti.

Valilik Duyurdu: Kamyon, Çekici, Tanker Gibi Uzun Araçların Düzce’ye Girişi Yasaklandı

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
YORUMLAR
10.04.2024

günah keçileri bakalım kimler olacak... sorun bakanlardaymis gibi herkes kabahatli olacak yine bir kişi olmayacak... akepe seçmeni sandığa gitseydi bütün ülke kırmızı olurdu..akepe devri bitmiştir yeniden küllerinden doğacak gibi laflar hikaye aslında genel seçimde de bitmişti ama piro sağolsun can simidi oldu onlara yine...hakkım helal değildir kendisine...

Akp seçim bilançosunu pelikanlardan çok halka ve memur kesimine kesecek . Asgari ücret zammını ve memur zammını unutun Akp herkesden intikam alacak . Emekli mevzunu hiç konuşmuyorum daha da kıvrandıracak neticesinde 4 sene daha var seçimlere ve birşekilde oy kitlesi kazanana kadar halka kıyametin teaser'ını yaşatacak .

10.04.2024

giden aynı gelen aynı ne farkeder ki

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ