Kül Yutmaz Ev Sahiplerinin Bekar Adama Kiralık Daire Vermemesinin 10 Fantastik Sebebi

Neredeyse bekara kız bile verilmeyecek duruma gelinen memleketimden ev sahibi manzaraları... Kendisi doğma büyüme evli olan, sözleşme-kontrat nedir bilmediği için (iki kira depozito istemeyi biliyorlar ama depozito nedir diye sorsan; ilk soruda tüm jokerlerini kullanır) bekar gördü mü taklalar atarak kaçan bu türün adı: Kül yutmaz ev sahibi. Ham maddeleri sapkınlık olarak biliniyor. Bekarlar çadırda yaşasın, dağa kaçsın, mağaraya taşınsın istiyorlar. 'Kiralık ev aramakla sınanan bekarlar neden ev bulamıyor?' sorusunun yanıtı ise bu tür ev sahiplerinin fantezi dünyasında yatıyor...

1. "Kimin girip çıktığı belli olmaz şimdi" mantığı

Tabi canım tüm evli, çocuklu, memurun kapısında göz tarama sistemi var zaten öyle giriyorlar eve. Bekar adamın evine ise kimin geldiği belli olmaz, ne bileyim mesela sevimli hayalet Casper, E.T, Phantom of the Opera, hadi bilemedin Nuri Alço, Erol Taş...

2. "Ben sana güveniyorum da, komşulara güvenmiyorum..." kuyruklu yalanı

Bekarın sözlük karşılığı gürültü kirliliği zaten. Amca haklı yani. Ya allaaaşkına ören bayan hırkalı, varis çoraplı teyze nereden duyacak gürültüyü patırtıyı. Hayır bu kadar korkuyorsan komşularından, yalıtım yaptır o zaman.

3. "Kirayı veremez bu şimdi" mantığıyla memur kiracı veya memur kefil ararlar

Zaten yakında KPSS'yle kiracı alınacak...

4. Bekar adam evde sevişirse, başına taş yağacak zannederler

Evli olsan her gece sevişsen sorun yok ama, legal ya, ötekisi illegal oluyor.

5. Hatta evde kerhane işleteceğini sanarlar

Tabi canım, bekar adam, kesin harem falan kurar evinde. Aman diyeyim bak!

6. Üst katlar bekar adama kiraya verilmez

Apartman kast sistemine göre bekarlar ya zeminde ya da kot altında yaşamak zorundadır. Üst katlardaki dairelerde oturmak istiyorsan, okulunu bitir, işe gir, evlen.

7. Evi ateşe vereceğinden korkarlar

Mutfak dolapları yanacak, tıkanan giderler nedeniyle oluşan tsunami parkeleri sökecek, cam çerçeve inecek falan zannediyorlar. Tabi efendim bekar erkekler 100 doğal afet gücündedir. Böyle şeyler evli ve çocuklu ailelerin veya memurların başına gelmez, gelemez! Ama siz yinede evinizi sakın sigortalattırmayın.

8. "Sağı solu kırar döker" dehşeti

Alıcam çekici elime, vurucam duvara parkelere...

9. Sabaha kadar kızlı erkekli, danslı alkollü çılgın partiler

Çok film izliyor bu ev sahipleri, izletmeyin.

10. Son derece nezih apartman sakinlerinin onayı

Ev sahibinin diğer bir korkusu ise normalde olsa 'el alem' diye adlandıracağı; ama bekar kiracı adayıyla konuşurken kraliyet ailesine eş değer olan nezih apartman sakinlerinin bu konudaki düşünceleri. Çünkü bu insanlar aynı zamanda da apartmanın namus bekçileridir. Zinhar olmaz!

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!