Küfür Ederek TikTok'u Kapattıracağını Söylemişti: Serdar Ortaç Nedenini Açıkladı

Şu sıralar magazin gündeminden düşmek bilmeyen Serdar Ortaç her açıklaması ve paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz günlerde bir canlı yayın açan ünlü şarkıcı TikTok'un kendisine kısıtlama getirmesine sinirlenerek ağza alınmayacak küfürler yağdırmıştı. Serdar Ortaç izleyenleri hayrete düşüren paylaşımın nedenini açıkladı.

Son günlerde sosyal medyanın öne çıkan ismi Serdar Ortaç, konserleri ve şarkılarının yanı sıra eski eşiyle kavgaları ve TikTok yayınlarla adından söz ettiriyor.

Dünya çapında geniş bir kullanıcı kitlesine kavuşan TikTok, Serdar Ortaç'ın platform üzerinden açtığı yayında küfürler yağdırmasından sonra ünlü şarkıcıya kısıtlama engeli getirdi.

Bu durum karşısında sessiz kalmayan Ortaç tepkisini yine açtığı bir canlı yayınında gösterdi. TikTok'a hakaretler ederek yeniden kısıtlama istedi.

Ortaç "Türkiye'de TikTok'u yasaklatmazsam o.... çocuğuyum. Sen koskoca Selçuklu'dan Osmanlı'ya 3500 yıllık Türk milletini dize getireceğini mi sanıyorsun?" sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi.

Ünlü şarkıcı küfür içeren TikTok videosu hakkında yeni bir açıklama yaptı. Sinir krizi geçirdiğini öne süren Ortaç 2 şişe viski içtiğini söyledi.

“Orada o ben değilim. 2 şişe viski, 10 tane ilaç. TikTok’u ben nasıl kapatayım abi. Onu devlet yapar inşallah. Bir hastalık, MS, içki. ”

Ortaç sözlerinin devamında "Benim suçum yayın açmak içki içmek, üstüne de laf içmek. Benim hatam, benim eşekliğim, başka bir şey değil” dedi.

Pek çok şarkısıyla hafızalara kazınan Serdar Ortaç ettiği küfürleri yüzünden annesinin de kendisine kızdığını belirtti.

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz neler peki?

Yorumlarda buluşalım...

İlginizi Çekebilir

Tiktok'a Küfürler Yağdırdı! Serdar Ortaç Canlı Yayında Ağzına Geleni Söyledi
Sansasyonel Canlı Yayınlarına Hız Kesmeden Devam Eden Serdar Ortaç Şimdi de Dansçısıyla Evleneceğini Açıkladı
Serdar Ortaç Eski Eşinin "Takılarımı Satıp Kumar Oynuyordu" İddiası Karşısında Sessizliğini Bozdu

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
05.09.2023

Madem hastasın,içki ne alaka ve o kadar hapla???Yan etkisi olacağını bile bile,sen canını sevmiyorsan kimse seni umursamaz ki…Ailesi de mi yok bu adamın sahip çıkmıyorlar!!!

05.09.2023

sonu iyi görünmüyor gerçekten üzücü

05.09.2023

Çok üzücü Türkiye’nin beste fabrikası olarak bilinen bir sanatçının sanatına gölge düşürecek eylemlerde bulunması ve bununla gündem çabaları . Yinede üzülüyor insan… Allah yardımcısı olsun

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ