Kudüs'te Bir İsrail Vatandaşını Bıçaklayan Filistinli Vurularak Öldürüldü

İsrail güvenlik güçleri Doğu Kudüs'te bir bir Filistinliyi silahla vurarak öldürdü. Öldürülen Filistinlinin bir İsrail vatandaşını Yahudi kimliği nedeniyle bıçakladığı belirtildi. Bıçaklı saldırı anları ile Filistinlinin vurulduğu anlar kameralara yansıdı. 

Fotoğraf: Ammar Awad / Reuters

İsrail medyasına göre Eski Şehir bölgesinin Şam Kapısı yakınlarında bir Filistinli, bir İsrail vatandaşını bıçakladı. Bunun üzerine İsrail polisi Filistinli şahsı ateş ederek vurdu. 

Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi.

İsrail Dışişleri Bakanlığının Twitter hesabından konuyla ilgili yapılan paylaşımda; 'Bugün erken saatlerde bir Filistinli terörist, Kudüs'teki bir Yahudiyi, yalnızca Yahudi kimliği nedeniyle bıçakladı, güvenlik güçlerini bıçaklamaya çalıştı ve ardından etkisiz hale getirildi. Kudüs sokaklarında terörün yayılmasına izin vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızı koruyacağız.' denildi ve olayın görüntüleri paylaşıldı.

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

⚠️ Görüntüler şiddet içeriyor! 📹

Bıçaklı saldırıya uğrayan İsrail vatandaşının görüntüleri

Yerde kıvranarak yatan Filistinliye ateş edildiği anlar

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Nisan Ayı Enflasyonu Açıklandı: TÜİK TÜFE Yüzde 70'in Altında Kaldı!
YORUMLAR
04.12.2021

Amına koydumuğun faresi. Ne istiyorsun kendi halinde yürüyen adamdan. İyi olmuş ölmesi pezevengin.

Hayir bir de bicakladigi Yahdui ortodoks, yani Israil'de askerligi gitmeyen, filistinlilere en az düsmanlik besleyen grup. Amq Filistinli terörist iyi ki geber.tmisler!

04.12.2021

Büyük konuşucam ama benzerini bizim ülkedede yapmaya başladılar maalesef. Filistin parsel parsel sattı toprakları, paraları alırken pek mutluydular, ama o topraklara evler yapılınca var bizim ülkemiz oldu. ki herşey legal olduğu için Birleşmiş Milletlere bile gidemediler. Türkiye'de taraflı haber yapıldığı için Hep İsrail saldırısı olarak görüyoruz ama olayların hemen öncesinde kesin Filistinliler bi halt yiyor. 2015 yılında 4 gün İsrail'de bulundum, 2 kez araplar israillerin işyerini taşladı, polis mühahale etti. Türkiye Basını; İsrail Polisi yine şiddet saçtı.

Zaten öyle. İsrailin yaptığı her şey legal. Nasıl TSK operasyon yaparken üzerlerine çocuk teröristleri salıp sonra TSK çocukları vuruyor ya da teröristler sivil giyinip eşşek cennetine gidince TSK masum sivil öldürüyor diye propaganda yapıyorlarsa aynısını israile de yapıyorlar. Teröristler Batı şeriadan israile saldırıyor, israil bombalayınca sanki durduk yere dur şu sivilleri öldüreyim deyip füze atmış gibi haber yapıyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (9)