Kudurdular! AYT Eşit Ağırlık Birincisi Selin Aşıkiraz'a Yapılan Hadsiz Yorumlar Tansiyonunuzu Yükseltecek

Biliyorsunuz 18 Temmuz'da milyonlarca öğrencinin 18-19 Haziran’da ter döktüğü Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın(YKS) sonuçları açıklandı.

İzmir'de yaşayan 18 yaşındaki Selin Aşıkiraz da 2022-YKS'nin Alan Yeterlilik Testleri (AYT) eşit ağırlık Türkiye birincisi oldu.

Bizler Selin adına sevinirken, ensonhaber.com'da Selin'in açıklamalarının ve fotoğraflarının yer aldığı habere yapılan yorumlar fazlasıyla canımızı sıktı.

Bazı kullanıcılar Selin Aşıkiraz'ın başarısından çok etek boyuyla bacak bacak üstüne atmasıyla ilgilendi ve hadsiz yorumlarıyla sinir kat sayımızı yükselttiler.

Bunu ancak saf kötü niyetle tanımlayabiliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

YKS Sonuçlarının Açıklanmasının Ardından Soluğu Twitter'da Alıp Mizah Fırtınası Estiren Üniversite Adayları
YKS'de 302 Bininci Olan Genç 'Herkes Elini Kolunu Sallayarak Sınava Giremesin' Deyince Fena Tepki Gördü

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Metin Zakoğlu, Murat Kurum ile İlgili Şakası Nedeniyle AKM’den Kovulduğunu İddia Etti
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
19.07.2022

Badelenmekten "anal akıntı" problemi olanların zoruna gitmiş. Sen etek boyuna bakacağına annenin babanın akraba olup olmadığına bak. Zeka geriliğin oradan geliyordur belki de.

19.07.2022

Akraba evliliği helaldir...

19.07.2022

Nefis bir Türk Genci🙏🏼 Başarıları daim olsun ve her genç kızımızı genç erkeğimizi bu şekilde başarılı, keyifli ve ışıl ışıl görmek istiyoruz. Bırakın artık bir başkasının kılık kıyafet yok kaş göz bilmem nesini, herkes kendisiyle ilgilensin. Mutsuzluğunuzu artık orda burda kusmayın, mutlu olmayı deneyin.

19.07.2022

Hiç bir başarısı olmayan insanlar bir matematik sorusu çözemez önüne koysan klavye delikanlılığına soyunuyor işte yazık size başarısını konuşalım giyim kuşamını değil

TÜM YORUMLARI OKU (102)