Küçükçekmece’de Yayalara Çarpmıştı: Sürücü Serbest

Küçükçekmece’de otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarparak metrelerce havaya savrulduğu kazanın detayları belli oldu. Yaralıların sağlık durumlarının ağır olmadığı öğrenilirken, otomobil sürücüsü işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Yaralıların durumu ağır değil

Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi Halkalı Caddesi üzerinde yaşanan kazada, Sefaköy istikametinde seyir halinde olan İ.A. idaresindeki otomobil, ışıklarda yolun karşısına geçmeye çalışan S.S. ve H.A. isimli yayalara çarparak metrelerce ileriye savurmuştu. Yaşanan kazada yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılmış, sürücü İ.A. ise gözaltına alınmıştı. Hastanede tedavi altına alınan S.S. ve H.A.’nın sağlık durumlarının ağır olmadığı öğrenildi. Gözaltına alınan sürücü İ.A. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlarca serbest bırakıldı.

İşte yaşanan kaza anı

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
24.09.2022

haberde tam detay yok ama anladığım kırmızıda geçmiş yayalar, herkes duruyor ikisi yola çıkıyor orada bekleyen dört kişi var bu ikisi çıkmış sağına soluna da bakmıyor. eğer böyleyse her sürücünün başına gelebilirdi bu.

24.09.2022

Yaya her zaman haklı değildir. Araçlar gibi trafik ışıklarına yayalarda uymak zorundadır. Yaya hanımlar dalgınlıkla ışığa bakmadan yola çıkmış gibi duruyor. Sürücü haklı olduğu için bırakılmış olabilir mi?

24.09.2022

ödül de vermişler mi

TÜM YORUMLARI OKU (6)