Kendi Canını Hiçe Saydı: Tren Raylarına Atlayan Kişiyi Son Anda Kurtardı

İstanbul'un Küçükmekmece ilçesinde bir tren istasyonunda bir kişi, rayların üzerine atlayarak intihar girişiminde bulundu. Olayı fark eden bir vatandaş, son anda trenin önüne atlayarak intihar girişiminde bulunan kişiyi kurtardı. 

Geçen hafta yaşanan olayda, Küçükçekmece Musafa Kemal Tren İstasyonu'nda, bir kişi son anda rayların üzerine atladı.

İntihar girişimini gören bir vatandaşsa, gelmekte olan trene rağmen raylara atlayarak, intihar girişiminde bulunan kişiyi kurtardı.

O anlar istasyonun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kadının bir anda inerek rayların üzerine oturduğu, tren durağa yaklaştığı anda bir kişinin atlayarak kadını yana doğru çekerek kurtardığı görülüyor.

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
06.05.2019

Helal olsun!!! Kurtarmak için kendini de trenin önüne attı.Herkesin yapabileceği şey değil bu.Kaç kez izledim.Tüylerim ürperdi.Ramak kala kurtuldular.Umuyorum ki o atlayan kardeşim,derdi sıkıntısı neyse,üstesinden gelebilir.Kendi hayatına kıymet vermediği bir anda,onun için hayatını feda etmeyi göze alan o kardeşimi de asla unutmaz,bundan sonra ki hayatını ne kadar değerli olduğunu bilerek yaşar.

05.05.2019

Bir anlık kararla cesaret gösterip raylara atlıyor, adamın orada olması ihtihar etmeye çalışan on altı yaşında gencecik bir hayatı kurtardı. Belki yeniden deneyecek belki yaşaması gerektiğine inanıp tedavi olacak, intihara sürükleyen sebepleri bilmiyoruz ama çevresi dahil önemseyip sorunlarını aşmasına yardımcı olacak, bilemiyoruz ihtimalleri ama o adam hiç düşünmeden kendi hayatını da riske atarak gencecik bir insanın hayatını kurtardı bugün, koca yürekli adam.

05.05.2019

Değil mi ya önümde biri atlasa ben ilk on saniye düşünme yetimi kaybederim. Hep yardımsever olduğuma inanırım ama şu adamdaki cesaret yoktur herhalde bende. Çok yaşasın çok çok yaşasın

05.05.2019

O kadar güzel bir görüntü ki bunu açar açar izlerim ben. Allahım nolursun şu adam gibilerini çoğalt da varsın her taraf salça olsun. Böyle güzel görüntüler benim aklımı başımdan alıyor bu adamın en büyük günahı ne olabilir ki diye düşünmeden edemicem şimdi bütün gece

TÜM YORUMLARI OKU (19)