Küçük Yaşta Evlilik Kadınların Hayatını Çalıyor

Aile Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre Türkiye'de 10 kadından 4'ü şiddete maruz kalıyor...

Popüler İçerikler

Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
19.11.2016

Bence mantıken kadınların küçük yaşta evlendirilmesine karşı çıkmamanız lazım. Çünkü sosyal medyanızla, dizilerinizle insanları sürekli cinsellik yaşamaya teşvik ediyorsunuz, küçük çocukları bile aşka özendiriyorsunuz hatta ilginçtir küçük kızların birisiyle sevgili olmasına ses dahi çıkartmıyorsunuz ama iş evliliğe gelince itirazınız var. İstiyorsunuz ki isteyen istediğiyle takılsın, bir zarar mı görecek hemen onu terk edip başkasıyla devam etsin, o da mı kötü sonra bi başkası. Haa bu süreçte küçük kızımız henüz daha zihinsel, ruhsal ve fiziksel gelişimini tamamlamadan cinsel ilişkiye girer, hamile kalır, kendisini için doğru olacak kişiyi seçemez hayal kırıklıkları yaşar, insanlara karşı güvensizleşir, bireyselleşir, mutsuz bir birey olur, sosyal hayatı biter, kimi zaman da intihar eder; kısacası ömrünün sonuna kadar tamiri mümkün olmayan yaralar meydana gelir onda. Tabi bunları düşünen yok. Bir de bunca şeyin arasında okulunda başarılı olmaya çalışır.

19.11.2016

Küçükken zorla evlendirilmediğinden dolayı yaran falan mı var senin?

19.11.2016

Kadınları ve çocukları rahat bırakın!! Bitmediniz.. Bitmiyorsunuz.. Kıymet bilmeyenler kadınsız ve çocuksuz kalsın inşallah😣

21.11.2016

Evliliği,salt yasal ve mübah sevişmenin şartı olarak görengillerden biri diyor ki"O gençler erken yaşta evlenselerdi de çocukları olsaydı hiçbir sorun olmayacaktı"Çünkü korunmadan cinsel ilişkide bulunulursa hamile kalınabileceğini bilmeyenler ideal birer ebeveyn!Çünkü belediye onayı yetiyor yeni doğmuş bir bebeğin hayatını karartmak için.Cinsel eğitimi prezervatif kullanmayı öğrenmek,cinselliği salt sevişmek,öpüşmeyi nerdeyse zina olarak algılayan,çocuk doğurmaya da çocuk s*çmak yakıştırmasını yapan bir kafa,hissiyattan bahsediyor.Kafasındaki türbanını türlü saçmalıklarla savunduğu kadının da İstanbul'un muhafazakar sayılabilecek semtinde sevgilisiyle parkta kucak kucağa oturduğunu görmüyordur muhtemelen ama ben sevgilimi dudağından öpünce o***pu muamelesi yapıyor.Küçük çocuklara model biçilen kadın imajının yozluğunu,karma eğitimle bir tutuyor.

21.11.2016

Kızının 8aylık olduğunu anlamayan,kızının canı pahasına namusunu kurtarmaya çalışan anneler geleceğin annelerini yetiştiriyor,bi kısım şuursuz da buna çanak tutuyor.İnsanın sevdiğiyle birlikte olmak istemesi doğaldır fakat aile düzenini kurması/koruması da o kadar zordur.Bu yaşlarda bu yükün altından kalkamayan ve evliliğini bitirmek zorunda kalan çiftlerin sayısı küçümsenmeyecek kadar fazladır günümüz de.

TÜM YORUMLARI OKU (10)