Küçük Kızını Dövdükten Sonra Motorun Arkasına Bağlayarak Sürükleyen Cani Baba!

Sen nasıl bir babasın! Çin'de yaşanan olayda 10 yaşındaki kızını önce döven baba sonrasında motorun arkasına bağlayarak işkence etti. Çocuk istismarı suçuyla gözaltına alınan baba daha sonra tutuklandı. Cani baba verdiği ifadede kızını cezalandırmak için böyle bir yönteme başvurduğunu söyledi. Küçük kız ise omuz ve sırt yaralarından dolayı hastaneye kaldırıldı.

⚠⚠⚠ Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir. ⚠⚠⚠

Popüler İçerikler

'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
01.03.2018

insan değilsin, hayvan değilsin, ot değilsin. Sen nefes alan bir canlı değilsin, olamazsın.. böyle canilerin yok olması dileğiyle..

01.03.2018

Irkçı biri değilim, ama Çinliler ve Hintlilerden bu gibi sebeplerden hazetmiyorum. Ülkenin her yerinde akıl almaz suçlar var ama bu iki ülkede farklı bir boyut var. Hindistan'da toplu tecavüz çok yaygın. Yani dünyada akılalmaz tecavüzler var ama otobüsteki toplu tecavüzler nedir aq. Birbirini tanımayan insanlar bir anda birbirlerinden çekinmeden toplu tecavüz girişiminde bulunuyor ve ordakiler sırayla tecavüz ediyor. Bu rahatlık başka ülkede yok. Çinde de bi çocuğu ezmişti ön tekeriyle kazara biri. Durdu aşağı inip baktı kızı ezmiş. Bindi arabaya bastı gitti, arka tekeriyle de ezerek. Ondan sonra yaklaşık 10araç ezip geçti. Gerçi Hintli ve Çinli arkadaşlarım var, gördüğümde o tarz yaklaşmıyorum ama ısınamadım en nihayetinde genel anlamda bu iki millete.

01.03.2018

çok fazla nüfus bir tarafta devlet(sadece 20.yy değil) tarafından fazlasıyla korkutulmuş ve bir kap pirince muhtaç bırakılmış bir halk bir tarafta din ve kültür tarafından sindirilmiş bir lokmaya muhtaç bırakılmış bir halk

01.03.2018

ruh hastası manyak orospu çocuğu

TÜM YORUMLARI OKU (47)