Küçük Kızın Toz İçecek İsyanı Gündemde: "10 Liradan 100 Liraya Çıkmış; Yeter, Bıktım Artık"

Market alışverişlerinde aldıkları toz içecek markasının zaman içersinde 10 liradan 100 liraya çıktığını söyleyen küçük çocuğun enflasyon isyanı izleyenleri hayrete düşürdü. İstanbul TV isimli röportaj kanalına konuşan küçük çocuk, 'Her şey çok pahalı. Marketlere gidiyorum dondurmalar çok pahalı. Çocuk kıyafetleri de çok pahalı. Yeter...' diyerek tepki gösterdi.

İstanbul TV isimli röportaj kanalına konuşan küçük kızın hayat pahalılığına ilişkin açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Aldığı toz içeceğin 10 liradan 100 liraya çıktığını söyleyen küçük kız, "Yeter bıktım artık. Her şey çok pahalı. Marketlere gidiyorum dondurmalar çok pahalı. Çocuk kıyafetleri de çok pahalı. Yeter..." diyerek isyan etti.

İşte o görüntüler; 🎥 👇

İlginizi çekebilir 👇

Dubai Çikolatası Almak İsteyen İstanbullular Sıraya Girdi, Kuyruk Sokağı Aştı
Mekanda Servis Edilen İçki Dikkat Çekti: "Duygusal Ördek Kokteyli"
Domuz Etiyle Gündeme Gelen Köfteci Yusuf’a Destekler Devam Ediyor: “Köfteci Yusuf Yalnız Değildir”
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

KAP’a Resmi Açıklama Yapıldı: Ahlatçı Holding, Yozgat’ta 4 Milyar Dolar Değerinde 41 Tondan Fazla Altın Buldu
Nebahat Çehre’nin "Şort Sayfiye Yerinde Giyilir" Çıkışı Sosyal Medyayı İkiye Böldü!
Mustafa Destici'nin "İşe Alırken Evlilere Öncelik Verilsin" Önerisine Gelen İronik Yorumlar
YORUMLAR
14.10.2024

Babasının sigarasını da eklemiş 🤣🤣🙈 o biyyy piyensesss!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ