Küçük Kızın Paylaştığı Video Sosyal Medyada Olay Oldu: “Beni Tehdit Ediyorlar, Korkuyorum”

Fatih'te öldürülen genç kızların şoku devam ederken sosyal medyada paylaşılan bir video infial yarattı. Küçük bir kız, paylaştığı videoda tehdit edildiğini, kendisini kesmezse ailesine her şeyin anlatılacağını söyledi. 'Beni tehdit ediyorlar, korkuyorum” diyen kızın paylaşımı sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı. 

Türkiye Narin Güran cinayetinin şokunu henüz üzerinden atlatamamışken İstanbul Fatih’te yarım saat arayla aynı katil tarafından öldürülen iki genç kızı konuşuyor.

Her geçen gün şiddet haberleri ve detayları artarken sosyal medyada yayılan bir video da izleyen herkesin adeta kanını dondurdu.

Sosyal medyadan bir video paylaşan küçük bir kız, sahte ihbarlar ve şantajlarla kendisine zorla eylemlerde bulundurulduğunu söyledi.

Küçük kız, tehdit eden isimleri sayarak, kendini kesmediği takdirde ailesine kendisiyle ilgili her şeyin anlatılacağı yönünde tehditler aldığını ifade etti.

Kendisini yaraladığı anların fotoğraflarını da paylaşan küçük kız "Ben bu korkuyla yaşamaya çalışıyorum" diyerek yardım istedi:

"Ben buracıkta yaşamak için çabalıyorum. Gelip beni tehdit ediyorlar. Diyorlar ki: Evine ihbar basarım, kendini kesmezsen bütün her şeyini ailene atarım falan diyorlar. Ben bu korkuyla yaşamaya çalışıyorum. Ben kendisini kesen bir insanım. Sürekli beni tehdit ediyorlar. Kendini kesmezsen şöyle, böyle yaparız..."

Semih Çelik’in Vahşice Katlettiği Ayşenur Halil’in Komşusu Cinayet Günü Yaşananları Anlattı
Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i Vahşice Katleden Katil Semih Çelik’in Evinden Çıkanlar
Ece Üner, Yarım Saat Arayla İki Kadını Öldüren Katil Semih Çelik'in Haberini Anlatırken Diyeceğini Bilemedi!
Semih Çelik’in Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i Katletmesi Sonrası Ali Yerlikaya’dan İlk Açıklama
Semih Çelik’in Vahşice Katlettiği Ayşenur Halil’in Komşusu Cinayet Günü Yaşananları Anlattı

Popüler İçerikler

Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Olumsuz Eleştirilere Daha Fazla Dayanamadı: Dilan Polat Gönderisine Gelen Yorumlara Ateş Püskürdü!
Real Madrid Taraftarı İsyanda: Ancelotti Arda Güler'i Neden Oynatmıyor?
YORUMLAR
05.10.2024

Çoçuklarınızın telefonlarına,sosyal medyasına ,arkadaşlarına çok dikkat edin umursuz aile olmayın lütfen fazla para verip her istediğini yapmayın

05.10.2024

benim psikolojim bozuldu 13 yasindayim gundemi takip edip boyle olaylar gormek yzuunden korkuyorum en iyisi uzaklasmak sosyal medyadan umarim kiza da yardim edilir tehdit eden bulunur

05.10.2024

Canım benim daha çok küçüksün ve korkmakta o kadar haklısın ki bizler bile her an başımıza ne gelecek nasıl bir manyakla karşılsşscagız korkusu yaşıoruz. Ama sana bir abla olarak tavsiyem sakın ailenden habersiz hiçbirşey yapma.arkadaşalrınj falan bilsinler. Yapılan bir hata sonrasında hatalar zinciri olarak devam ediyor. Korku ve tehditlerle. Ve ne olursa olsun okuyun, kendiniz gibi okuyan kültür ve bilgi düzeyi aynı kişiler ile arkadaşlıklar kurun.

05.10.2024

kızımın her konuştuğunu araştırıyorum öğretmenini bile arayıp okuldan teyit ettim. kimsenin evine gitme arkadaşın bize gelsin diyorum dışarda kafede bulusacagim diyorsa ben arka masalarında tanınmayacak şekilde oturuyorum. baskı yapsam benden gizli yapacak zaten istediğini. en azından gözümün önünde oluyor. sokakta bulmadık kızlarımızı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ