Küçük Çocuk Valorant Yayıncısından Hediye Yerine Depremzedelere Yardım İstedi

Valorant oynarken ünlü bir yayıncı ile karşılaşan ve yayıncının kendisine hediye verme teklifini reddeden çocuğun bunun yerine istediği şey gözlerimizi doldurdu.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin üzerinden 1 aydan fazla zaman geçti. bu süreçte pek çok dijital içerik üreticisi de kitleleri ile birlikte bağış ve yardım faaliyetlerinde bulundular.

Twitch Yayıncıları Depremzedeler İçin 10 Milyon Lirayı Aşan Bağış Topladı

Ancak ülkemizde bile bazılarının unuttuğu depremzedeleri kendi küçük ama yüreği kocaman bu oyuncu unutmadı.

Miamouse14 adıyla yayında olan genç kadın oyun esnasında yaşça küçük bir oyuncuyla tanıştı. Küçük oyuncu oyuna kendi hesabı yerine arkadaşlarınınkinden girmiş. Yayıncı bunun nedenini sorduğunda ise kendi hesabında silah kaplamaları olmadığını, arkadaşlarının hesapları ile bu yüzden oyuna girdiğini ve buna izin vermeleri karşılığında 1 hafta boyunca onların İngilizce ödevlerini yapmayı kabul ettiğini söyledi.

Bunlar üzerine kendisine silah kaplaması hediye etmek isteyen yayıncıyı ve izleyen herkesi duygulandıran o anlar yaşandı.

Yayıncının kendisine silah kaplaması hediye etme teklifini 'bir PC'ye sahip olacak kadar şanslıyım' diyerek reddeden küçük çocuk yayıncıya ve chat'ine bunun yerine Türkiye ve Suriye'yi etkileyen deprem felaketi için bağışta bulunmalarını söyledi. Küçük oyuncunun bu çağrısının ardından yayıncının izleyicileri bağış yağdırmaya başladılar.

Bu yayının ardından yayıncı profiline izleyicilerinin depremzedelere yardımda bulunabilmeleri için bir bağış linki de ekledi.

Küçük çocuğun bu erdemli davranışının ödülü bundan çok daha büyük oldu.

İzleyiciler ve bu anların viral olmasının ardından diğer pek çok kişi bağışlarına devam ediyor. Bunun haricinde Miamouse14'ün izleyicileri de çocuğu hediye yağmuruna tutuyorlar. Bu anların viral olmasının ardından yalnızca Valorant topluluğunu iyi temsil eden kişiler veya direkt olarak Riot Games çalışanlarında olan Riot Silah Uğuru da bir Rioter tarafından küçük oyuncuya hediye edildi. Sahiden de topluluk bundan daha iyi temsil edilemezdi.

Bu anların tümü ise kaplerimizi sımsıcak etti. ❤️

"Bu çocuğu kim büyüttüyse harika bir iş çıkartmış."

"Bu gerçekten çooook iyi. Gözlerime biraz gözyaşı biriktirdi."

İlginizi Çekebilir

Mansur Yavaş Makamında Ünlü Yayıncı Pqueen'i Ağırladı: "Güzel Projelerde Buluşacağız"
Counter-Strike 2 Duyurusu Sosyal Medyayı Salladı: İşte Oyunculardan Gelen İlk Tepkiler
Steam Değeri 235 TL Olan Oyun Epic Games Store'da Ücretsiz: Biraz Beyin Jimnastiği Yapalım

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
YORUMLAR

Çok duygulandım hemen bi Lenovo Legion almalıyım. Amk yapacağınız haberin. sonuna kadar mükemmel gelip.. Reklamı sıkıştıracağınız başka bir yer yok sanki. Bu reklam kazancını bağılayacak mısınız Onedio ???

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ