Küçük Bir Çocuğun Suratını Eğlence Olsun Diye Şekilden Şekle Sokan Hemşireler

Suudi Arabistan'da hemşireler hastaneye getirilen bir çocuğun suratını eğlence olsun diye şekilden şekle sokarak kameraya kaydettiler. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasından sonra durumdan haberdar olan ebeveynler şikayetçi olarak, çocuğun suratını şekilden şekle sokarak eğlenen 3 hemşirenin tespit edilmesini sağladı. Hemşireler tespit edildikten sonra açığa alındı.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
06.01.2018

arap sen sevme bokunu cikariyorsun

Pasif Kullanıcı
05.01.2018

eğlence anlayışına bak malların anne de çocuğum güvende diye odasında dinleniyordur. O çocuk benim olsa ben de o hemşireleri şekilden şekle sokup çok güzel eğlenirdim. hemşireler eğlenmezdi o ayrı.

05.01.2018

Yemn ediyorum var ya şikayet falan etmezdim. Sosyal medyada bebeğimi tanır tanımaz efendi efendi hastaneye giderdim, o hemşireyi bulurdum, sakince yanından geçip gidecekmiş gibi ona doğru yürür tam yanından geçerken birden saçlarından yakaladığım gibi 'Sen kimin bebeğinin kafasına bastırıyosun sürtük' diye altıma alır hastaneyi ayağa kaldıra kaldıra birileri yetişip onu elimden alana kadar yolardım. Evet büyük hata olurdu zira kendimi haklı iken haksız konuma düşürürdüm bu haber de işini yapmaya çalışan zavallı sağlık personeline şiddet uygulayan bi kadını anlatıyo olurdu ama için soğurdu en azından. Tabipler birliğinin vereceği üç beş aylık görevden uzakltırma kesmez beni. Ya o çocuğunun bıngıldak kemiğini kaydirdıysa, ya beynine hasar verdiyse,.bunların hiç biri olmadıysa da olabilecek bi durum yarattı bu... yani gerçekten devam etmek istemiyorum çünkü ağzım fena bozulacak.

06.01.2018

Yemin ederim yaşadım şu an o anı öyle betimlenmiş ki.

TÜM YORUMLARI OKU (28)