Küçücük Boyuyla Bir Sürü İşi Halleden En İyi Bilgisayar Adaptörleri

Teknoloji çağındayız derken hepimizin hayatını kolaylaştıracak aparatları ve adaptörleri yakından tanıyalım ve tanıtalım dedik. Bu içerikte belki de 'Aa, bana da böyle bir şey lazımdı' diyeceğiniz ürünleri derledik. Keyifli okumalar. 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.”

1. Baseus DZ0G Çok Fonksiyonlu Type-C Hub

Type-C bağlantı noktasına sahip bilgisayarlar ve mobil cihazlarda kullanılabilen ürün, bir Type-C bağlantı noktasını USB 3.0 standartlarında üç USB, 4K görüntü çıkışını destekleyen HDMI, RJ45 ethernet girişi ve 60W güç dağıtımını destekleyen Type-C PD çıkışlarına dönüştürür. Herhangi bir kurulum gerektirmeyen Baseus DZ0G Çok Fonksiyonlu Type-C Hub, Type-C konnektörlü bilgisayarınıza ya da mobil cihazlarınıza bağlandığı anda çalışmaya başlar.

Buraya tıklayarak satın.

2. Hdmi- Vga Dönüştürücü Adaptör

Cihazlarınızın HDMI Çıkışını VGA Girişine çevirebilirsiniz Marka Model Ayırt Etmeden Hdmi Portu olan Tüm Notebook, Laptop, Minibook, Tabletler , Fotoğraf Makineleri , Tablet PC ler , Masaüstü PC'lerinizi VGA Portlu LCD Televizyonlarınıza , Bilgisayar monitörlerinize , Projeksiyonlarınıza bağlayabilirsiniz.

Linkini buraya ekledim.

3. 4 Port Usb Hub 2.0 Çoklayıcı

Harici güce bağlanan bir bağlantı noktası var, böylece mobil sabit sürücüleri destekleyebilir ve cihazları şarj edebilirsiniz. 

Her usb bağlantı noktasının bağımsız bir anahtarı var, böylece de sık sık takıp çıkartmayacaksınız.

Linki burada.

4. Hdmi to Vga Ses Çıkışlı Kablo Çevirici

Hdmi girişi olan bilgisayar, oyun konsolu veya DVD oynatıcıya hdmi girişini, VGA çıkışını ise televizyona veya projektöre takıp kullanabilirsiniz. Ayrıca ses içi bir şey kullanmanıza gerek yok, ses çıkışı bulunuyor. 

Buradan 39,98 TL'ye satın alın.

5. 7 Port Usb Hub Switch Çoklayıcı

Daha fazla usb girişine ihtiyacınız varsa bu ürün tam size göre. Her girişin yanında bir anahtar bulunduğu için kabloları takıp takıp çıkartmak zorunda değilsiniz, anahtarından gücü kesebilirsiniz.

Buraya tıklayarak satın alın.

6. DisplayPort to Vga Çevirici

Yeni kasa fakat eski monitöre sahip olan bir bilgisayarınız varsa tam size uygun bir dönüştürücü kablo. Kullanıcılar oldukça memnun görünüyor, fakat sağa sola çok bükmemenizi tavsiye ediyorlar. 

Buradaki linkten inceleyebilirsiniz.

7. Type C Usb 3.1 to Sd Card Reader

Type C girişli bir cihaza sahipseniz bu aparatı bilgisayar çantanıza mutlaka  atmalısınız. Mesela eğer fotoğraf makinenizdeki görüntüleri hızlıca telefonunuzda veya Macbook'unuzda görmek istiyorsanız bu aparat sayesinde hemencecik bakabilirsiniz.

Linkini buraya ekledim.

8. 8'i 1 arada Macbook çevirici

Bu adaptörde usb, sd kart okuyucu, ethernet girişi, hdmi girişi gibi girişler bir arada ve type c cihazlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Buradaki linkten 225 TL'ye satın alın.

9. Macbook Pro Air Usb Type-C Hub Dönüştürücü

8 girişe sahip olan bu adaptörde hızlı şarj özelliği bile bulunuyor. 

Bilgisayar çantanıza mutlaka atmanız gereken bu pratik ürünün linkini şuraya bıraktım.

10. Macbook Air Mini Display Port to HDMI

Apple, MacBook, MacBook Air gibi notebooklarında kullandığı bağlantı arayüzü olan Mini Display Port çıkışlarını aktif olarak kullanarak birden fazla monitör kullanımına geçebilirsiniz. Yazılım Gereksinimi Duymadan Tak Çalıştır Kullanım Mini Display Port - HDMI dönüştürücünün kullanımı çok basittir. Her hangi bir yazılıma ihtiyaç duymayan yapısı ile tek yapmanız gereken dönüştürücüyü takmak ve kullanmaktır.

Buradan satın alın.

11. 1 Km Menzilli Harici Wireless Anten Adaptör

Bilgisayarınızın interneti iyi çekmiyorsa bu ürünü alıp kurulumunu yaptıktan sonra bir problem yaşamayacaksınız! Takılıp çıkarılabiliyor olması ise hoşumuza giden bir detay, çünkü laptopta kullanacaksam sürekli kurulu olması gereken bir şey istemezdim.

Linkini buraya ekledim.

12. Hdmi to Vga Monitör Çevirici

Daha minik bir çevirici arıyorsanız tam size göre bir ürün! Ses çıkışı da bulunan bu adaptör, marka model fark etmeksizin bütün cihazlara uyumludur.

Buraya tıklayarak satın alın.

Koleksiyona ise diğer vga-hdmi arası dönüştürücüleri ekledim, şuraya tıklayabilirsiniz.

13. 90 Derece L Şeklinde Hdmi Uzatma Adaptörü

Gerektiğinde harici monitörle bilgisayar ekranını bağlamak için, gerektiğinde televizyonunuzda kullanmak için çok işinize yarayacak bu uzatma aparatı, hdmi bağlantılarını daha rahat yapmanız için tasarlanmış.

Buradaki linkten satın alabilirsiniz.

14. USB-C Digital AV Multiport Adaptör

USB-C Dijital AV Çoklu Bağlantı Noktası Adaptörü ile, USB-C özellikli Mac veya iPad Pro’nuzu bir HDMI ekrana, standart bir USB aygıtına ve USB-C şarj kablosuna aynı anda bağlayabilirsiniz. Bu adaptör Mac ekranınızı HDMI özellikli TV veya ekranınıza yansıtmanıza olanak verir.

Buradaki linkten satın alın.

15. Hdmi to Scart Av Dönüştürücü

Hdmi to Scart Av Çevirici;  Dijital 'HDMI' sinyali, Analog kompozit sinyal 'SCART' a dönüştürür. Bu dönüştürücü, genellikle bir bilgisayar, oyun konsolu veya DVD oynatıcıyı TV'ye bağlamak için kullanılır. 

Buradan satın alabilirsiniz. 

Diğer scart dönüştürücüleri ise buradaki koleksiyonda toparladım.

16. Türk-Amerikan Priz Çevirici

Türkiye'deki prizlere Amerika'dan alınan bazı ürünlerin fişleri uyuşmuyor maalesef. Özellikle bilindik markaların elektronik ürünlerini daha uygun bir fiyata satın almak için yurt dışından alıyorsanız ve prizinize uyuşmadıysa, bu aparatı da sizler için bu içeriğe eklemek istedik.

Buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

17. Usb 3.0 Çoklu Kart Okuyucu

Bu hızlı kart okuyucu,  eski ve yeni tüm nesil kartlarla uyumlu, 3.0 çıkışlıdır. Kart girişi olmayan cihazlarda usb girişiyle kartları okumanızı sağlar.

Satın almak için hemen buraya tıklayın. 

Diğer kart okuyucuları ise buradaki koleksiyondan inceleyebilirsiniz.

18. Ethernet Kablo Ekleyici Uzatma Aparatı

Sert tesisat kablolarını çalışma masanızın bir bölümünde sonlandırıp, yassı esnek kabloyla bilgisayarınıza rahat ulaşmak için kullanabilirsiniz. Kısa gelen kablolarınızı uzatabilirsiniz. 

Buraya tıklayıp satın alın.

19. Kulaklık Mikrofon Ayırıcı Stereo Dönüştürücü

Özellikle oyun oynamayı sevenlerin kablolu kulaklıklarında bir mikrofon bir kulaklık girişi olabiliyor. Bu tarz durumlarda ikisini de aynı anda kullanabilmeniz için bu aparatı kullanabilirsiniz. 

Linkini buraya ekledim, güncel fiyatı 15,88 TL

20. Usb Girişli Akım Korumalı Priz Uzatma Kablosu

Elektronik aletlerinizi olası bir yüksek akımdan korumak adına bu prizi öneririz. Akımın şiddetine göre ya düğme kapanır ve tekrar kendiniz açarsınız ya da cihazın sigortası atar ve tekrar çalışmaz.

Ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

21. Kalp şeklinde kulaklık çoğaltıcı

Hazır sevgililer günü de yaklaşmaktayken içeriğimize beraber müzik dinlemeyi seven çiftler için de bir ürün koymak istedik. Bu aparatla tek kulaklık çıkışına iki adet kulaklık takıp istediğiniz şeyi partnerinizle dinleyebilir veya izleyebilirsiniz. 

Buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Baktıkça Huzur Dolup İçinden Hiç Çıkmak İstemeyeceğiniz 17 Ortam
Çocuğunuzun Eğlenerek Vakit Geçirmesini Sağlayacak 12 Masa Sandalye Takımı
Banyonuzun Mis Gibi Kokmasını Sağlayacak Bir Öneri
Saati Aksesuar Olarak Kullananlar İçin En İyi Kadın Kol Saati Markaları
Hadi Bahar Gelsin! Kendinizi de Evinizi de Renklendirirken Kullanabileceğiniz Papatyalı Parçalar
Evlenirken Kafanızdaki Dekorasyonu Tamamlamanızı Sağlayacak Küçük Ama Etkili Mobilyalar

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!