Kucağında Çocuğu ile Buzlu Yolda Düşen Babanın Çocuğuna Zarar Gelmemesi Girdiği Müthiş Çaba

Bursa'da yaşanan olayda, bir baba kucağında çocuğu ile yürürken bir anda buzlu zeminde kayıp düştü. O anlarda ise kucağındaki çocuğuna zarar gelmemesi için çaba gösteren babanın görüntüleri güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
21.01.2021

35 yaşımda babamı kanserden acılı bir süreç sonrası kaybettim ölmeden bir gün önce 35 yaşında ki kızının karnı ağrıyor diye kendi ağrısını unutup bana ağlamış sıcak su torbasıyla yatağa yanına yatırıp saçı mı okşamıştı evlat sevgisi çok başka 3 yaşında da 35 yaşın da da çok seviyorsun evladını

21.01.2021

Şöyle bi baba sevgisi göremedim ya.Allah o babamın belasını versin

21.01.2021

Babalar ve kızları:) Kıymetlimissss

21.01.2021

Ben 7 yaşımdayken arabanin altında saklanıp beni kovalayan ve ısırmak üzere olan köpeği kuyruğundan yakalayarak uzaklaştırmisti babam. Nasıl cesaret etti ve nasıl becerdi bilmiyorum. Köpek ve bana nasil bir hızla yetişti kimse anlayamamisti. Apartmanda hatırlayanlar hâlâ şaşırır :D (Köpeğe zarar vermedi tabi ama sonuçta beni de isirmasina izin verecek hâli yoktu) firikufffa: Yaa çok teşekkür ederim bunu dediğin için ama işte insanlar yanlış düşünsün istemedim. Senin düşündüğün gibi düşünmüştü babam. :)

21.01.2021

Ulan çocuğuma saldıran köpeği parçalarım kusura bakma.Sevdiğin insana fiziksel ne kim zarar verirse belasını hoplatmak istersin.Bu yüzden açıklama yapmana gerek yok canısı.

TÜM YORUMLARI OKU (10)