Krize Çözüm! Kız Arkadaşının Eski Sevgilisine Ait Tişörtlerini Giydiği İçin 'Gavat' İlan Edilen Kullanıcı

Sık sık daha önce duymadığımız durumların tartışmalara yol açtığı Twitter'da şu sıralar kız arkadaşının eski sevgilisinden kalan tişörtleri giydiğini paylaşan kullanıcı gündemde... Kısa sürede insanları ikiye bölen bu konu genel olarak tepki çekti fakat kullanıcıya destek veren insanlar da oldu. 

Detaylar içeriğimizde;

Twitter'da bir erkek kullanıcı ekonomik koşullar nedeniyle kız arkadaşının eski sevgilisinden kalan kıyafetlerini giydiğini paylaştı.

Paylaşımın ardından da kullanıcıya bir yandan tepkiler yükseldi diğer yandan da bazı kullanıcılar destek verdi.

Daha sonra kullanıcı kendisini "Gavat" ilan edenlere esprili bir dille yanıt verdi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Arap Turistlerin Bir AVM'de Giderek Azaldığını Paylaşan Yusuf Alabarda'nın İsyanı Kullanıcılara Kına Yaktırdı
Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri Dizisinin Kötü Olduğunu Söyleyen Bir Takipçisiyle Yaşadığı Samimi Diyalog
Cinsel Hayatlarında Yaşadıkları Sorunları Paylaşarak Ufkumuzu Genişleten İnsanlardan 13 Soru

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
18.05.2022

% 72 normal değil demiş, bu trendyol dolap tan bu kıyafetleri kim alıyor? kim giyiyor? giyilmiş kıyafet giymekle ilgili bir sorunun yoksa bu kıyafeti kimin giydiğinin ne önemi var?

18.05.2022

Sal*k mısınız numara mı yapıyorsunuz, eski sevgilisine vermemiş sevgilisini, tişört giymiş. Sevgilim ile 6. ayımızdayken eski sevgilis hediye yollamış kahve kupa mum defter falan muma ve deftere parfümünü sıkmış-şekerli parfüm kullanıyormuş ezik- attım. Deftere de not yazmıştı kağıdı koparıp komşu çocuğuna verdim. Kahve de taze çekilmiş asitsiz kahve idi bir güzel içtik. Kupada güzeldi iş yerine götürdüm. He bu mal biz sevgili olduğumuzu bildiği halde yolladı ben de enayi malı diyerek kullandım.

18.05.2022

Sevgilim ona karşı bir şey hissetse benimle değil onunla birlikte olur. E sevgilimi isteyen her kadına-erkeğe karşı savaş açamam önemli olan sevgilimin hissiyatı gerisi faso fiso

19.05.2022

milletin aklı çıkmış maskülen ruhlarına zarar gelecek diye :D delirmeyin tişörte bu kadar anlam yüklemek sadece sizi yorar arkadaşlar

19.05.2022

Ooo olur mu öyle? Sevgilisinin eski "sahibinin" tişörtünü giymiş, çok büyük gavatlık. Kızın artık yeni sahibi var sonuçta. :) Yemin ediyorum s*kin ağzı olsa tc'nin yarısından fazlası gibi konuşurdu. Ne diyelim bunlara.

TÜM YORUMLARI OKU (16)