Kriz League of Legends'ı da Vurdu! RP Fiyatları Enflasyon Nedeniyle Zamlanıyor!

Hayatımızın her alanını etkisi altına almış olan ekonomik kriz oyunlarda da maalesef etkisini gösteriyor. Her geçen gün artan oyun fiyatlarının yanı sıra oyunlarla alakalı farklı kalemler de zamlanıyor. Son olarak Riot Games cephesinden gelen bir açıklama RP fiyatlarının da artacağının sinyallerini verdi.

İlk oyunları League of Legends ile oyun dünyasına damga vurmalarının ardından yakaladıkları ivmeyi diğer projelerine de taşıyan Riot Games oyun dünyasının en popüler şirketlerinden.

Ülkemizde de çok sayıda oyuncu tarafından oynanan VALORNT, Teamfight Tactics ve Wild Rift gibi yapımlarla da bildiğimiz Riot Games'ten Türk oyuncuları üzecek bir dizi haber var.

RP fiyatlarına zam yolda!

Ülkemize uygulanan özel fiyatlandırma politikası sebebiyle RP'lere genele göre oldukça uygun fiyatlara sahip olabiliyorduk. Türkiye'ye özel fiyatlandırma politikasında şimdilik bir değişiklik yok ancak zam yolda.

Zam kararı böyle duyuruldu. 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Teamfight Tactics ve League of Legends cephelerini kapsayacak zamlar 16 Şubat Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak.

Yeni fiyatlar saat 08:00 itibariyle oyuncularla buluşacak. Kısacası elinizi çabuk tutun ve zam sunuculara vurmadan önce alışverişlerinizi tamamlayın!

Zam oranı ise yüzde 34!

Bu orana göre geçmişte 16 TL'ye satın aldığımız en düşük miktar olan 400 RP şimdi 21 TL, en yüksek miktar olan ve 400 TL'ye satın aldığımız 1280 RP ise 535 TL olacak.

İlginizi Çekebilir

Ekonomik Krizde Para Harcamadan Evden Çıkmanın ve Eğlenmenin Yolu: Pokemon GO Benzeri 10 AR Oyunu
TFF Kaçak Yayın Sitelerini Yasaklarken Yanlışlıkla World of Warships'i de Yasakladı: Erişim Sıkıntıları Var!
PUBG Mobile'ın Yükselişi Durdurulamıyor! PUBG Mobile Geliriyle Ana Oyuna Fark Attı!

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!