Kriz Bitmiyor: Harbiye Konserinde Yapılan Saygısızlık Hakkında Konuşan Ajda Pekkan'dan "Protokol Etiği" Dersi!

Geçtiğimiz günlerde Harbiye'deki konserinde günlerce gündemin göbeğine oturan bir protokol krizi yaşayan Ajda Pekkan, olayın tüm detaylarını anlattığı bir açıklamada bulundu, meseleye yeniden sert çıkmadan edemedi!

Günlerdir gündemimizde Süperstar'ımız Ajda Pekkan'a Harbiye konserinde yapılan "protokol saygısızlığı" var biliyorsunuz.

Kaçıranlar için şöyle kısa bir özet geçelim; Harbiye Açıkhava sahnesinde her zamanki gibi unutulmaz bir geceye imza atan Ajda Pekkan, protokolde oturan seyircilerin konserin ortasında ayağa kalkıp gittiğini görünce tabiri caizse deliye dönmüş, adap dersi vermişti.

O anlara bu yazımızda yer vermiştik:

Konserinde Kendisine Yapılan Saygısızlığı Fark Eden Süperstar Ajda Pekkan Müziği Kesip Nezaket Dersi Verdi

Kısa bir süre sonra konserden yansıyan anların o kadarla kalmadığını, Ajda Pekkan'ın ilerleyen dakikalarda nezaket dersini hızını daha da artırarak verdiğini fark etmiştik.

Giden ekibin arkasından 'buraya gel' diye bağıran Ajda Pekkan'ın kibar kibar küfrettiği anlara tanık etmiştik...

O anların detayları da burada:

Süperstar'ı da Bu Halde Gördük: Ajda Pekkan Konserin Yarısında Kalkıp Giden Protokolüne Kibar Kibar Küfretti

Protokol krizini duyan tüm ünlüler Süperstar'a destek verdi, hatta çoğu Ajda Pekkan'ın az bile tepki gösterdiğini belirtti.

Geçtiğimiz saatlerde ise Ajda Pekkan'ın ta kendisinden bir açıklama geldi. Konser sonrası sakin kafayla meseleye yaklaşmayı deneyen Süperstar yaşananlara yine sert çıkmadan edemedi.

Sözlerine, 'İnsanın bir tahammül noktası var' diyerek başlayan Pekkan, o anı tüm detaylarıyla anlattı: 

'O anda tamamen organik gelişti. Bazen protokol davetiyesi alıp gelmeyenler oluyor, normal davetiyeli konukları protokole yerleştiriyorlar. Ben de sahneye çıkınca farklı insanlar görüyorum, ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Ama o gelmeyenlerin hepsinin icabet etmesi lazım' dedi.

Altı kişi birden en önden kalkınca kendini tuhaf hissettiğini söyleyen Ajda Pekkan, protokolün bazı kuralları olduğunu ve bunlara uyulması gerektiğini hatırlatmadan da edemedi.

'6 kişi aynı anda en önden kalktığı zaman tuhaf hissediyorsun kendini. Tam finale gelmişsin, herkes coşmuş, onlar ‘Ben kendime kıyak yapayım, önceden gideyim’ falan diye düşünüyor. Bu çok ayıp. Konserlerimde her zaman protokol olabilir. Cumhurbaşkanı gelebilir, devlet görevlileri, basından önemli isimler gelebilir. Protokol, protokoldür. Protokol gereklidir ama orada nasıl hareket edeceğini bilmek gerekir. Bir etiği var. Sanatçıya saygı olmalı. En başta kendine karşı saygı olmalı.” açıklamasında bulundu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Feyza Civelek Göz Kanattı: Mimar Selim'in Tasarımlarını Mumla Aratan Ivır Zıvır Dolu Odasına Şok Olacaksınız!
Aybüke Pusat'la Aşkı bu Sefer Gömdüler mi? Alaçatı Gecelerinde Görüntülenen Furkan Andıç Yalnız Değildi!
Yüzündeki Estetiği "Masaj Çubuğuna" Bağlayıp Doğallıktan Dem Vuran Melek Mosso'yu Doktoru İfşa Etti!

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
13.08.2024

Eğer kalkan kişiler normal seyirci ise, kalkabilir arkadaş. Protokolde oturucaz diye plan yapıp gelmemişler oraya. Birileri öne oturmak ister misiniz diyip oturtmuş olabilir. Ne bilecek protokol adabını. Sen protokol davetiyesi alıp haber vermeden gelmeyenlere ve bunu takip edemeyen organizasyon ekibine çemkir. Bence çok ayıp sahnede küfrermek hiç yakışmadı.

13.08.2024

İşte bilip bilmeden taraflı yorum yapınca insan sizin durumunuza düşüyor. Ben o konserdeydim. Önde oturan protokol grup Ajda'nın son şarkısını söylediğini düşündüler ve konser bitimi kalabalığa kalmamak için kendilerince zekice davranıp alandan ''KAÇMAK'' istediler. Ajda Hanım'da buna sinirlendi. Ayrıca yukarıda haber başlığında yazdığı gibi S***tirip gitsem demedi, zaten videoları izlemiş olsaydınız o küfürü etmediğini duyardınız. Hoptirip gitsem, fıttırip gitsem gibi bir kelime kullandı. Ha önde oturan normal izleyici de olsan gidip en ön koltuğa oturuyorsan canın isteyince kalkıp gidemezsin.

13.08.2024

Yaşlılık ve kibir belirtisi. yakında ben saksı değilim, en çok bana soracaksın da diyecek :)

13.08.2024

Nedir yaşlılık ve kibir belirtisi olan ? 80 yaşında bir kadının 3 saat boyunca şarkı söylemesi mi ?

13.08.2024

helal olsun, az bile söylemişsin, zaten doğru düzgün bir organizasyon yapan şirket yok diye Sezen'e konser vermemesini telkin etmiştim (fan sayfalarından) ondan beri de konser vermiyor iyi yapıyor, konserler organizasyon şirketlerinin sanatçıları sömürmesinden başka bir şey değil ülkemizde... kültür bakanlığı bu konularda hep uyuyordu hâlâ uyuyor... milyon dolarlık bilet satış şirketleri var hiç birisi böyle etkinliklerde nasıl davranılır diye hani videolu yönlendirmeleri geçtim yazılı bir metin dahi oluşturmazlar yıllardır, varsa yoksa "şu yaş altı çocuk getirilmez, üstü ücrete tabidir" vs. gibi ceplerine girecek paraya bakmak, hizmet SIFIR.

13.08.2024

bunlara rağmen bir de konser dinlemeyi bilmeyen bir halkımız var, diyeceksiniz ki sadece konser mi! okulda "sınıfta öğretmen nasıl dinlenir"den tutun "hastanede nasıl sessiz olunur"a kadar bir çok konuda eksiği olan "tren izlemeyi sever karakterde" büyük bir kesim var, devletin de bu dört ayaklıları ıslah etme gibi bir hareketi hiç olmadı, düğün konvoyları, asker uğurlamaları, spor etkinlikleri,... bu dört ayaklıların kendilerini ifade yerleri...

TÜM YORUMLARI OKU (11)