Kripto Parada Birikimini Kaybeden İşçi Hayatına Son Verdi

Karabük’te tüm parasını kripto paraya yatırdığı iddia edilen şahıs, evinin bodrum katında tavana asılı halde bulundu.

Olay, Kayabaşı Mahallesi Şehit Mehmet Dinçel Caddesi’nde meydana geldi. Bir haddehanede elektrik işçisi olarak çalışan Özkan A. (48) izinli olduğu günde evinin bodrumunda kendini elektrik kablosu ile tavana astı. Kripto parada birikimini kaybettiğinden ve sağlık sorunu nedeniyle psikolojisi bozulan evli ve 1 çocuk babası Özkan A., hava almak için çıktığı evine uzun süre geri dönmeyince yakınları aramaya başladı.

Çevrede yapılan aramalardan sonuç alınmaması üzerine evin bodruma bakan anne acı manzara ile karşılaştı. Annenin çığlıklarını duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Özkan A.’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

170 bin TL kaybetmiş

Yapılan incelemelerin ardından Özkan A'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaklaşık 170 bin TL’sini kripto paraya yatırdığı ve burada kaybettiği iddia edilen Özkan A.'nın cenazesi hastane morgundan alındıktan sonra ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Karabük Köyü mezarlığında toprağa verildi.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
YORUMLAR
29.09.2021

TR'de finansal yatırımlar iyidir, karlıdır ancakkkkkk temel finans bilgin olması şartıyla... Yoksa tuzla buz ederler adamı... Alt pazar hisse senedi, kripto varlıklar, emtialar, kaldıraçlı işlemler çok risklidir... Benden size minik bir tavsiye, temel finans eğitimi almadan yıllarca biriktirdiğiniz kıymetlerinizi çok riskli işlemlere yatırmayın... 1 koyup 3 alacaksın diyen kişi size yalan söylüyordur. , gaza gelmeyin... Unutmayın; KAR CEBE YAKIŞIR, cebinize girmeyen kar sizin değildir...

29.09.2021

Mükemmel tespit ve nasihatler de bulunmuşsun evladım,tebrik ederim...Ama bizim tembel ve kolay yoldan fazla, emek ve güç harcamadan ve de kafa patlatmadan para kazanmayı ve köşeyi dönmeyi seven kara cahil ve her haltı bilen milletimiz o senin nasihatlerini kaaleye dahi almazlar.

Kripto para düşer zarar edersin komple nasıl kaybetmiş. dolandırıcılara kaptırmadığı sürece. o da haberde yok zaten. tüm paranızı daha fazla gelecek diye hisselere coinlere dolarlara basmayın arkadaş. gidince üzülmeyeceğiniz miktarlar olsun

29.09.2021

Kardeşim Marjin (kaldıraçlı işlem) açmıştır , liq olunca da sıfırlanmıştır.

29.09.2021

Arkadaşlar ölen kişiye Allah rahmet eylesin ama size açıkça belirtmek isterim ki . Bende kripto yatırımı yapan adamım ama bu kadar parayı bir anda kaybetmem SPOT alımlarda tamamen imkansız gibi (bir çok sebep var orası ayrı ) ama bu abimiz büyük ihtimal marjin işlem girdiği için kayıp yaşadı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ