Kredi Kartına Komisyonla Satılan Sigara Kavga Çıkardı!

Esenyurt'ta kredi kartıyla sigara almak isteyen bir kişi 1,5 lira komisyon alındığını fark etti. Komisyona itiraz eden şahıs, bakkalı dövmeye çalıştı. Olay güvenlik kameralarına da yansıdı.

İlginç olay, geçen günlerde Esenyurt'taki Çınar Mahallesi’nde bulunan bir bakkalda yaşandı.

Aldığı sigaranın ödemesinin kredi kartı ile yapan adam, fişine baktığında 1,5 TL fazla olduğunu gördü. Bakkal Nihat K. bankanın komisyon aldığı için bunu müşteriye yansıttıklarını söyledi.

Ardından şahıs sinirlenerek bakkala yumruklarla vurmaya başladı. Bakkal ilk yumruk darbelerinin ardından afallasa da daha sonra saldırganı alt etmeyi başardı. Dükkana giren vatandaşlar tarafları ayırırken saldırgan dükkandan ayrılarak uzaklaştı.

Bakkal, saldırgandan şikayetçi oldu.

Sigara satışındaki 1,5 liralık komisyon kavgası bakkalda bulunan güvenlik kamerasına böyle yansıdı 👇

Almanya'da Gündem Türk Döneri: Döner Fiyatları Başbakan Scholz'a Kadar Gitti!
Esenyurt'ta Tekstil Atölyesinde Kadın Kavgası: Tekmeler Yumruklar Havada Uçuştu
Suç Örgütü Lideri Ayhan Bora Kaplan'dan 'Kara Para' Savunması: Enflasyonu Gösterdi!

Popüler İçerikler

Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
13.03.2024

İyi olmuş. Yasada açıkça belirtilmiş, komisyonu müşteriden kesemezsin. Komisyona ortak olacaksam kara da ortak olayım o halde. Zincir market komisyonu müşteriye yansıtmadan nasıl satıyorsa sen de öyle satacaksın sike sike.

Yasada değil pos kullanım sözleşmesinde yazıyor. Zincir marketlerden sence pos komisyonu alıyorlar mı? Bence devlet bu işe el atıp komisyonu yasaklamalı bankalar zaten parayı ellerinde tutarak kazanç sağlıyor ekstra olarak çoğu kullanım ücreti de alıyor yıllık, komisyon yasaklanmalı diye düşünüyorum. Artık herkes Tr enflasyonundan dolayı kart kullanıyor ve bu durumda sanki vergi verirmiş gibi bankaları zengin ediyoruz. Nakit para tedavülden kaldırılmalı bankalar da komisyon almamalı bence

13.03.2024

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. insanlarla iletişim konusunda dikkatli olmak lazım. olay bitmek üzere karşıdaki sığır yoluna gidiyor ardından argo kelimeler kullanıyorsun üst üste senin karşında iskandinav toplumu yok denyo,karşılığını yumruk olarak alırsın

13.03.2024

yaşasın zincir marketler kahrolsun sinekli bakkal..

TÜM YORUMLARI OKU (34)