Kraliyet Ailesi İçin Çalışacak Dadıların Neler Öğrenmek Zorunda Olduğunu Merak Ediyor musunuz?

Kraliyet ailesi için çalışacak olan dadıların ne testlerden geçtiğini merak ediyor musunuz? O zaman buyurun.

1. Okudukları okul

Kraliyet dadısı olmak için çocukları sevmek yeterli değil. Kraliyet ailesinin çocuklarına bakan dadılar Norland College'da prestijli bir eğitim alıyorlar. Bu da öyle herkese verilen bir eğitim de değil.

Adayların fiziksel sağlığı yerinde ve biyografileri de tatmin edici olmak zorunda. Ayrıca, mükemmel derecede İngilizce konuşmak zorundalar. Eğitimleri sırasında çocuklarla nasıl ilgilenecekleri dışında öğrendikleri konular şunlar:

2. Ön pratikler

Eğitimleri süresince her dadı bir robot bebekle ilgilenerek pratik yapıyor. Elektronik bir bebekle çalışmamış hiçbir dadı kraliyet dadısı olamaz. Robot bebekler de dadıyı gecenin bir saatinde uyandırıp yemek veya ilgi isteyebilir. Hiçbir öğrenci bebeğin ihtiyaçlarını yok sayamaz.

3. Her dadı aslında bir koruma.

Bir dadı hem kendini hem de bebeği koruyabilmek zorunda, bu yüzden hepsi okulda meşru müdafaa dersleri alıyorlar. Bu dersleri de eski ordu mensuplarından alıyorlar. 3 yıllık eğitimlerinin son döneminde ise dadılar yalnızca tıbbi ilk yardım öğreniyorlar.

4. Mükemmel bir sürücü olmak zorundalar.

5. Saraydaki baş dadı:

Prens William ve eşi Kate Middleton çocukları için yalnızca bir dadı tuttu ve 3 çocukları var. Çocukları da bir insanın sorumluluğunda: Maria Borrallo.

20 yıl önce Norland College'dan mezun oldu ve George 8 aylıkken sarayda işe başladı. Hala aileye yardım ediyor.

6. Kraliyet ailesi onun tek ailesi.

Kraliyet dadısı ailenin bir parçası olmak zorunda. Çocuklara düğünlerde ve kutlamalarda bile o eşlik ediyor.

Dadı aynı zamanda çocuklara yakın bir yerde yaşamak zorunda. June Waller, II. Elizabeth'in üçüncü oğlu Andrew'a bakan dadının yayımladığı mektuplarda iş gününün 8.30'da bittiği ve o ana kadar telefonla konuşmasının yasak olduğu yazıyordu.

Tabii bu kurallar 1960'lar için geçerliydi. Şu an durum ne tam olarak bilmiyoruz.

7. Sır tutabilmek zorunda.

Krallığın sınırlarına giren dadılar, birçok bilinmeyenle karşılaşıyorlar. Sarayla ilgili ortalıkta dedikodular dolaşamaz. İşte tam bu yüzden bu dadıları ne sosyal medyada ne de magazin dergilerinde görüyorsunuz.

Sarayda çalışacak olan herhangi bir personel bir gizlilik anlaşması imzalamak zorunda.

8. Bir dadı asla çocuğa vuramaz.

Çocuklara vurmak yalnızca kraliyet dadılarına değil, her türlü dadıya yasak. Ancak yalnızca Norland, mezunlarının hiçbir çocuğu şiddetle cezalandırmayacağı garantisini veriyor. Ayrıca bir çocuğu kolundan çekmek de yasak.

9. Dadı ebeveynlerin yerine geçmemelidir.

En iyi dadılar bile ebeveynlerin çocuklar için ne kadar önemli olduğunun farkında ve asla ebeveynlerin yerine geçmeye çalışmaz.

Norland, dadılara çocukların banyo ve yatma zamanında ebeveynleri dahil etmelerini öneriyor.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
24.08.2018

Götümün kenarları.

sanki bana kraliyet soyu

24.08.2018

Böyle bir film olsa izlerim.

24.08.2018

Bildiğim kadarıyla kraliyet çocukları; tüp bebek yöntemine benzer bir yöntemle, en kaliteli spermler seçilerek, en üst düzey kalitede embriyo oluşturulup bu şekilde anneye aşılanarak dünyaya geliyorlar. Bu sayede en üst düzey fiziksel kalitede çocuklara sahip oluyorlar. Yani normal bir cinsel birleşme ile doğal yoldan hamile kalmıyorlar. Daha sonrasında; eğitimlerle birlikte mükemmelin mükemmelini belirleyip, kraliyette varis olarak seçiyorlar. Bu İngilizler'den korkulur vallahi!

24.08.2018

Gerçek mi bu?. İngilizlerden her şeyi beklerim aslında ama bu biraz fazla. Yani o senin çocuğun , proje ödevin değil.

TÜM YORUMLARI OKU (10)