Kralın Takımı Krallar Gibi Ağırlanacak! Şampiyonlar Ligi Finali Öncesi Real Madrid'in Kalacağı Büyüleyici Otel

Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'un rakibi olan Real Madrid, maç öncesinde Paris'te bir oteli komple kapattı. Başkan Florentino Perez, futbolcuları için hiçbir masraftan kaçınmadı. Krallara layık Auberge du Jeu de Paume'i kiralayan Real Madrid, futbolcularının motivasyonunu arttırmak için tüm olanaklarını seferber etti.

Avrupa'nın zirvesinde olmak için 16. kez finale çıkacak Real Madrid'de Başkan Florentino Perez futbolcularının motivasyonu için masraftan kaçmıyor.

7800 hektarlık alana kurulmuş otelde Real Madridli futbolcuları sınırsız bir hizmet bekliyor olacak. 18 yüzyıldan kalma mimarisiyle baş döndüren otelin, final maçının oynanacağı stadyuma olan mesafesi yalnızca 30 dakika.

Michelin yıldızlı mutfağa sahip otelde yok yok. At binicilik eğitiminden golf sahasına kadar futbolcuların stres atmaları ve maçın gerginliğinden uzaklaşmaları için yapacakları birbirinden farklı aktiviteler mevcut.

Tarihi anıtlar, harika spor salonları ve doğal manzaralarla dolu otel heybetli mimarisi ve ihtişamını gururla sergiliyor.

Kralın takımı, 28 Mayıs Cumartesi günü Liverpool ile karşılaşmadan önce krallar gibi ağırlanacak.

Daha önce Şampiyonlar Ligi kupasını 13 kez müzesine götüren Real Madrid, Liverpool ile oynadığı son finali 3-1 kazanmıştı.

Tarihin en başarılı kulübü olma geleneğini sürdürmek isteyen Madrid kalacağı rüya gibi otelde 14. kupayı evine götürmek için moral depolayacak. Finalde sizce kim kazanır?

Ünlü Futbolcu İlkay Gündoğan ve İtalyan Model Sevgilisi Sara Arfaoui Yıldırım Nikahıyla Evlendi
Krallıktan Dibe Çöküş... Mario Jardel'in Eski Eşi Karen ile Yaşadıklarının Ardından Paramparça Olan Hayatı
Real Madrid ile Sözleşme İmzalayacak Olan Mbappe'nin Alacağı İmza Parası ve Maaş Aklınızı Başınızdan Alacak

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
18.05.2022

tek maç sisteminde net birşey söylemek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama Klopp un takımı eleminasyon sistemine daha uygun, Real Madrid ise finallerin takımı..

19.05.2022

Real Winner oğlu Winner bence kazanacak

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ