Kraliçe Elizabeth'in Muhafızları, Geçiş Koridorunda Önlerine Çıkan Küçük Çocuğu Ezip Geçtiler

Kraliçe II. Elizabeth'in muhafızları, geçiş koridorunda önlerine çıkan küçük çocuğu görmelerine rağmen umursamadan yürümeye devam ettiler. Bir muhafızın ayaklarının altında ezilen çocuğu kenarda duran annesi kurtardı.

Küçük çocuğun ezildiği o anlar: 👇

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
29.12.2021

muhafizlarin ezmesi hoş değil tamam ama ailesinin çocuğa sahip çıkması gerek nasıl bizim anitkabirdeki askerleri rahatsiz etmememiz gerekiyorsa çocuğun onlarin önüne atlamaması gerekiyor çocuk belki düşünememiş olabilir ama ailesi düşünmeliydi sonuç olarak onlar kraliçenin muhafızlari kraliçenin dediğini yapmazsalar başlarına her türlü şey gelebilir o yüzden boş yere duyar kasmayın

29.12.2021

Birincisi asker çocuğu ezmemiş. Ayağı ile çocuğa basmamış bile. Çocuğa çarpıp düşüyorüyor sadece orda da suç askerin değil, çocuğuna sahip çıkmayan anasında. Videoyu mouse ile yavaş yavaş ilerletirseniz görebilirsiniz. İkincisi de, öğrenin artık amk zilyon tane video var internette, askere dokunma, sınırına girme, önünde durma. Öğrenin amk artık.

29.12.2021

peki sen çocuğun olursa ilk olarak o videoları öğretirsin sonra da tasma bağla ama ki yanlışlıkla askerin geçeceği yerde durmasın.

Ufalsında cebe girsin

TÜM YORUMLARI OKU (16)