KPSS Sözleşmeli Personel Ataması: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS-2021 İle Personel Alacak

ÖSYM, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde çalışacak sözleşmeli personel alımı için tercihlerin başladığını duyurdu. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilecek personel alımı için başvurular ÖSYM’nin internet sitesinde veya ÖSYM AİS üzerinde yapılacak. Peki, KPSS personel tercih başvuruları ne zaman bitecek? İşte ÖSYM’nin yaptığı KPSS personel alımı açıklamasının detayları ve başvuru ekranı…

KPSS-2021/7: Çevre ve Şehircilik Bakanlığının sözleşmeli personel alımı için beklenen gün geldi. ÖSYM, bu sabah saatlerinde KPSS-2021 ile alım yapılacak personeller için başvuruların başladığını duyurdu.

KPSS PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN BİTECEK?

ÖSYM’nin yaptığı KPSS personel alımı başvuruları açıklaması şu şekilde;

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, KPSS-2021/7 Tercih Kılavuzuna saat 10.00’dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylar tercihlerini, 21 - 26 Ekim 2021 tarihleri arasında ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  internet adresinden yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 26 Ekim 2021 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2021/7 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS-2021/7 Tercih Kılavuzu

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!