KPSS Ön Lisans Sınavında İlginç Olay: Tişörtü Yüzünden Sınava Üstü Çıplak Girdi

KPSS Ön Lisans sınavı bu yıl da çeşitli ilginç olaylara sahne oldu. Binlerce adayın katıldığı sınavda bazı kişiler sınavı kaçırırken, bazıları ise çeşitli aksiliklerle karşılaştı. Ancak, bu yıl yaşanan bir olay diğerlerinden oldukça farklıydı.

Sınav günü, Twitter'da paylaşılan bir iddiaya göre, bir aday giymeyi tercih ettiği tişört yüzünden sınava alınmayacaktı. Bu durumun ardından genç aday, giymekte olduğu tişörtü çıkartarak sınava üstü çıplak girmek zorunda kaldı.

Aday, tişörtünün fotoğrafını paylaşarak, "KPSS'ye çıplak giren ilk öğrenci ben olabilirim. Bana bu tişörtü soydurdular," şeklinde bir not düştü.

İşte adayın sınava üstü çıplak girmesine neden olan o tişörtü👇

twitter.com

İlginizi Çekebilir

KPSS Ön Lisans Sınavı Sonrası Twitter'da Patlayan En Komik Goygoylar ve Mizahi Tepkiler
Dolandırıcıların Yeni Hedefi Üniversite Öğrencileri: Burs Veren 'Sahte Vakıflara' Dikkat!
KPSS Sonuçlarının Bünyede Bıraktığı Tahribatı Goygoyla Atan Adaylardan En Komik Tweetler

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
01.09.2024

Sınava gireceğiniz kağıtta ne tür bir kıyafet seçimi yapılacağına kadar abartılı şeyler giyilmemesi gerektiğine kadar yazıyor. Üstünde formül'ümsü bir izlenim oluşturmuşsun. Rahat şeyler giyin basit şeyler giyin diye yazıyor ya bilerek böyle bir saçmalık yaptın ya da bilmeden. Ben olsam hiç almazdım sınava zahmet edip sınava giriş kağıdını bile okumayan sorumsuzu ne bok yemeye sınava alıp kağıt kalem veriyorsunuz verdiğiniz kağıda kaleme yazık.

01.09.2024

Ee yani hak etmişsin. Belli ki özellikle tercih etmişsin o kıyafeti

01.09.2024

Kafamın içi ilk icat edilmiş motor gibi karıştı şimdi, niye tişört çıkartılmış sebep ne, üstünde yazılar var diye mi sözde tişörtü suç aleti olarak mı kullanacaktı?? 🤔

01.09.2024

Dikkatle bakarsanız yazıların normal yazı olmadığını görürsünüz. Bunlar KPSS ile ilgili olmasa da matematik formülleri ve maddelerin kimyasal yapısı gibi içeriklerden oluşuyor. Bir şey yoktur tişörtte büyük ihtimalle ama bir köşeye kopya ya da anlayabileceği bir işaretlemeden kopya saklaması çok olası. Onun önüne geçmeye çalışmışlar sanırım.

TÜM YORUMLARI OKU (11)