KPSS'de Yeni Takvimin Başlangıcı Belirlendi

 Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinden (ÖSYM), 2022 Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) girecek adayların, sınav merkezi değişikliği taleplerini Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden gerçekleştirebileceği bildirildi.

ÖSYM'nin sosyal medya hesabından yayımlanan duyuruda, 31 Temmuz 2022'de gerçekleşen 2022-KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavlarının iptal edildiği, ÖSYM sınav takviminde yer alan 2022-KPSS Lisans Alan ve 2022-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavlarının ileri bir tarihe ertelendiği anımsatıldı.

Yeni KPSS takviminin 17 Eylül 2022'de başlayacağı belirtilen duyuruda, sınavı iptal edilen KPSS adaylarından girecekleri yeni sınavlar için herhangi bir ücret talep edilmeyeceği kaydedildi.

Duyuruda, adayların sınav merkezi değişikliği taleplerini AİS üzerinden gerçekleştirebileceği bildirildi.

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
05.08.2022

Ulan bi de sürekli tekrar ücret talep edilmeyecektir diyorlar ya lütuf gibi! "Başkan Allah razı iyi ki soruları kaptırdınız sayenizde bir sınav ücretine iki sınava girecez" dememizi bekliyorlar herhalde. Ülke koskoca bi sirke döndü mınaha 😀

05.08.2022

Ne güldüm bu yoruma :)))))🤣🤣 Evet ya iki de bi herhangi bi ücret talep edilmeyecektir diyor. Ya olum zaten doğru düzgün bi iş becerememişsiniz bi zahmette bi ücret talep etmeyin yaa. Hakikaten insanlarla dalga geçmeyi iş haline getirmişler.

05.08.2022

Bi zahmet ücret almayın aq

05.08.2022

lütfuna mazhar olduğum osym bak sınav ücreti almayacakmış. yok alsaydın bro ya ayıp ettin nasılsa her türlü devlete çalışıyoruz 😒

TÜM YORUMLARI OKU (15)