'Koyunluğu Bırakın' Diyen Genç: Şu Anda İlgi Alanım ile İlgilenmem Gerekirken Kira, Su Faturasıyla Uğraşıyorum

Kendine Muhabir isimli YouTube kanalının sokak röportajında konuşan genç isyan etti. 'Her şeyi savunmayı bırakın, aklınızı kullanın' diyen genç sözlerinin devamında ise, 'Her gece kafayı yiyorum, benim şu an ilgi alanım olan teknoloji ile ilgilenmem gerekiyorken, evin kirasıyla, suyuyla uğraşıyorum' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
YORUMLAR

Lütfen dedikten sonra aptal, koyun falan say babam say :) Ama lütfen dedin. Hayatın gerçeği bu maalesef genç arkadaşım, reel olan zaten bir yandan hayatla uğraşırken, diğer yandan ilgi alanın konusunda "kültürlenmen" :) Tamam sonuna kadar hükümetin karşısındayım da bu ülke hiçbir zaman(maalesef) dert yok, tasa yok, full üretime, kültüre, eğlenceye focus modunda olmadı ki. Şu an sahip olun beğenmediğin, yetinmediğin çok şeyin günkü karşılığından yoksun yetişti senden önceki nesiller. Gerçekten sohbet edip, "teknolojiye dair neleri okudun en son" diye sormak ve vereceği cevapla beni g.t etmesini çok isterdim ama hiç sanmıyorum...

11.03.2022

Hey yavrum hey , merinos kafa paradoksu keşfetti ama daha farkında değil. "Herşeyi savunmayı bırakın" fikrini savundu !!!

11.03.2022

Gençleri bunları konuşmaya iten durumu ve sorumlularını bertaraf etmek yerine , öğüt veren ve eleştiren Y kuşağından da bi bok olmaz , siz de 2 nesil sonrasının akpsisiniz :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ