‘Köyün Tamamı Terör Yanlısı' Paylaşımı Yapan Genç Öğretmen Merkeze Çekildi İddiası!

Van’da bir köy ilkokulunda öğretmenlik yapan A.A.'nın 23 Nisan'da yaptığı “Köyün tamamı terör yanlısı” paylaşımı gündem olmuştu. Yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı, öğretmenin Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından merkeze çekildiğini iddia etti. 

Van’da bir köy ilkokulunda öğretmenlik yapan A.A.'nın 23 Nisan etkinliği paylaşımında “Köyün tamamı terör yanlısı” ifadelerini kullanması sosyal medyada bir anda en çok konuşulan olaylar arasına girmişti.

Öğretmen A.A paylaşımında şunları yazmıştı: 

'Yeni atanmışım, köyün tamamı terör örgütü yanlısı. Velilerimin hepsi sosyal medyada Selahattin Demirtaş'ın fotoğrafını paylaşıyor. Ben Atatürk baskılı tişörtlerle 23 Nisan'da zeybek oynadım. Bu benim zaferimdir. Kendimle ve çocuklarımla gurur duyuyorum.”

DEM Parti'ye yakın hesaplar öğretmen A.A.'yı siyasi tercihlerinden dolayı insanları terörize ettiği ve ırkçılık yaptığı iddiasıyla eleştirmişti.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) olaya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmasa da yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı, genç öğretmenin merkeze çekildiğini iddia etti.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın paylaşımı 👇

İstanbul Beşiktaş'ta Zincirleme Trafik Kazası: 7 Araç Birbirine Girdi, Yaralılar Var!
Kira Getirisinde En Avantajlı 10 İl Belli Oldu: Anadolu Şehirleri İstanbul'u Geçti
Özgür Demirtaş, Ekonomiyi Düzeltmek İçin Reçete Verdi: 3 Kısa Madde!

Popüler İçerikler

Hollanda'ya 2-1 Mağlup Olduk: A Milli Takım'ın EURO 2024 Macerası Çeyrek Finalde Sona Erdi
TÜİK'in Sır Gibi Sakladığı Fiyatlar Ortaya Çıktı: Kira 5 bin 845 Lira, Doktor Muaynesi 34 Lira!
13 Yaşındaki Milli Satranç Oyuncumuz Yağız Kaan Erdoğmuş Dünyanın En İyisi Olarak Anılan Carlsen'i Yendi!
YORUMLAR

Kadının Demirtaş iddiası doğruysa, yaptığı şey için madalya takılması lazım. Irkçılık yok, hakaret yok, siyaset yok, müfredatın dışına çıkma yok, e sorun ne? Burada tek sorun başında başörtüsüyle çocuklara Atatürk'ü öğretmesi. Belli ki Ankara'yı rahatsız etmiş bu durum.

Yaptığı şey müfredata uygun. Aileler çocuklarını okula gönderince Türk bayrağıyla, Atatürk'le tanışacağını bilmiyor muydu, biliyordu. Tepki gösteren DEM'liler de AKP'yle aynı çizgide buluşmuşlar tebrik ediyorum. Zaten kapalı kapılar ardında yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor.

28.04.2024

Heehhh bunu da CHP'ye bağladı rok gün doğdu dimi!? Ayrıca sevgili genç öğretmen yeni atandığın içindir, acemilik diyelim bu ırkçılığın sebebi, tüm Kürtleri terörist ilan edenlerle aynı kafadan.

28.04.2024

Keşke adı bahri, basri falan olsaydı, adım basri ozan kütahyalı ama siz kısaca "💩" diyebilirsiniz 😄

28.04.2024

Yazdoğın yanlış bir cümle yok.eğer biri dem in selounu aponun paylaşımını yapıyorsa teröristtir.Bunun ırkçılıkla ne alakası var ? Biri fethullah gülen o.çocuğunun ve örgütünü paylaşımını yapıp ,övgüler yağdırsa onada hmanist mi yaklaşıcağız.Ne zamandan beri bu ülkede pkk nın dokunulmazlığı oldu ?pkk ne zamandan beri kürtlerin siyasi temsilcisi oldu ? Bu o.çocukları değilmi öğretmen,hemşire ,doktor,mühendis,imam ,korucu ayrımı yapmadan öldüren.Doğuda pkk olmasa bu bölge bu kadar geri kalmazdı.Geri kaldığı için pkk etkili,pkk ve feodal düzen kolkola olduğu için de ekonomik olarak geri kaldı.

TÜM YORUMLARI OKU (27)