Köylünün Dostu Oyunculara Müjde: Stardew Valley'e Harika Yenilikler Ekleyen Dev Güncelleme Geliyor

Son yılların en dikkat çekici bağımız oyunlarından olan Stardew Valley kısa sürede büyük bir popülerliğe ulaştı. Oyun dünyasının kurt oyuncuları dışında bu dünyayla içli dışlı olmayan kişileri bile kendine çekmeyi başaran Stardew Valley yaklaşık 3 yılın ardından büyük bir güncelleme almaya hazırlanıyor.

2016 yılında çıkış yapan Stardew Valley oyun dünyasına bomba gibi düştüğü günden bu yana popülerliğinden hiçbir şey kaybetmedi.

Tatlı mı tatlı bir köyde bir yandan dedemizden kalan eve yerleşip tarım yaparken bir yandan da köy sakinleriyle ilişkilerimizi geliştirdiğimiz, gizemlerle uğraştığımız oyunun arkasında ise yalnızca tek bir geliştirici var ve oyunu tutkuyla daha da geliştirmeye devam ediyor.

Oyunun geliştiricisi yıllar sonra oyunculara büyük çaplı bir güncellemenin müjdesini verdi.

Oyuna gelecek 1.6 güncellemesi ile birlikte yeni bir festivali yeni eşyalar, köy sakinleriyle ilişkilerimizi etkileyecek yeni diyalog seçenekleri ve bazı 'gizemlere' kavuşacağız. Bir önceki büyük güncelleme olan 1.5 güncellemesi ise 2020 yılında karşımıza çıkmış ve oyuna Ginger Island konumu, yeni eşyalar ve hayvanların yanında ek modlama desteği de gelmişti.

Oyunun geliştiricisi Eric "ConcernedApe" Barone yeni oyunuyla ilgili detaylar da paylaştı.

Stardew Valley'in kazandığı büyük başarının ardından yeni bir oyun için kolları sıvayan geliştirici bu kez yalnızca tek oyunculu bir deneyim sunacak olan Haunted Chocolatier ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Stardew Vally'in güncelleme notlarını Twitter hesabından paylaşan ConcernedApe yeni oyununda Stardew Valley esintileri olup olmayacağı sorusuna olumlu yanıt verirken bunun ne seviyede olacağına henüz karar vermediğini de açıkladı.

Peki Stardew Valley yeni güncellemesine ne zaman kavuşacak?

Twitter hesabından oyuncuları nelerin beklediği konusunda ufak bir açıklama yapmış olan ConcernedApe henüz güncellemenin ne zaman oyuna ekleneceği konusunda bir açıklama yapmış değil. Kısacası köy halkıyla doyasıya sosyalleşebileceğimiz yeni festivalimize veya beslenecek yeni hayvanlara kavuşmak için biraz daha beklememiz gerekecek.

İlginizi Çekebilir

Steam'de Haftanın En Çok Satanları: İndirimler Bitti, Etkisi Bitmedi
Skandallar Kraliçesi Amouranth Twitch'ten Banlandı: Peki Sebep Ne?
Aklımız Uçtu: Baldur's Gate 3 17,000 Farklı Son Olasılığına Sahip Olacak

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
19.07.2023

yeni diyalog ve yeni festivallere ihtiyaç vardı zaten. oyun gerçekten eğlenceli ve size başarmışlık hissini çok güzel veriyor ama daha cok secenek olmadı güzel olurdu. mesela pierre'e bakkalda yardım edebilirdik gibi

20.07.2023

İnş Kastamonu ayısı da gelir.

20.07.2023

Mobile gelmezse zort olurum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ