Köylülerin Çıplaklar Kampı İsyanı: Köyü Terk Ettiler

İngiltere’nin en büyük çıplaklar festivaline ev sahipliği yapan köyün halkı festivaldan oldukça rahatsız. Muhafazakar bir topluluk olduklarını ve çıplaklarla 6 gün aynı yerde kalmak istemediklerini söyleyen köylüler, köyü terk etti. 

İngiltere’nin güneybatısındaki Somerset bölgesine bağlı Muchelney köyünde her sene düzenlenen “Çıplak Glastonbury” festivali bu sene tartışmalarla başladı.

1000'i aşkın İngiliz nudist, 6 gün boyunca çıplak etkinliklerin düzenleneyeceği festival için köye akın etti. Giysilerini çıkarıp birlikte yoga yapmaya, müzik dinlemeye ve eğlenmeye hazırlanan çıplak ziyaretçiler köy halkını rahatsız etti.

Köyü terk ettiler

Çıplak ziyaretçilerle aynı yerde kalmak istemeyen köy halkı bölgeden kaçtı. 

Festival bu sene Muchelney yakınındaki karavan ve kamp alanında düzenleniyor. Evlerinin hemen yanında yüzlerce çıplak ziyaretçi olmasından rahatsız olan köylüler ise festival bitene kadar başka bir yere gitmeyi tercih etti.

"Her an bir çıplakla karşılaşabiliriz"

The Sun gazetesine konuşan 64 yaşındaki köy sakini Michael Stevens, “Onlarla aynı yerde bir arada olmak istemiyorum. Rahat hissetmediğimiz için evimizden ayrılmak zorundayız. Ülkede bir azınlığın çoğunluğa üstün geldiği bir durumla daha karşı karşıyayız” dedi.

34 yaşındaki Steve White da, köyde kimsenin çıplaklar festivalinden memnun olmadığını söyleyerek “Bu kadar çok nudistin buraya gelmesi biraz tehlikeli. Yürüyüşe çıkan köylüler her an bir çıplakla karşı karşıya gelebilir. Burası küçük ve muhafazakar bir yer” diye konuştu.

Festivalin organizatörleri ise çıplaklığın birçok faydası olduğunu, İngiliz nudist topluluğunun birlikte eğlenme hakkı bulunduğunu savundu.

Sözcü

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Dinleyeni Parçalayan Orhan Atasoy'un "Gemiler" Şarkısı ve Klibiyle İlgili Az Bilinen Muhteşem Detaylar
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
08.07.2023

avrupada yapılan herşey doğru bişey değildir arkadaşlar bizim milletin bunu anlaması lazım bu tarz şeyleri savunmak da gizli sapıklık bence

08.07.2023

Kime göre neye göre? Kanun, kural, din, etik, ahlak dediğiniz şeylerin hepsi insan uydurmasıdır. Tek gerçek vardır o da bilim kanunlarıdır. Geri kalanların tamamı insanların uydurduğu şeyler. Peki şu durumda neye göre yaşayacağız? Ak partiye oy veren yüzde 52 çoğunluğa göre mi, milyarlarca "yanlış ve cehennemlik" olduğuna herkesin iman ettiği dindar insanların düşüncelerine göre mi? Yoksa 16 yaşında yaşında seks yapabilir diyen ülkelerin kanunlarına göre mi yoksa 18 yaş altı seks, rızası olsa dahi tecavüzdür diyenlere göre mi? Bak basit bir yorumda sıkıntılı ve son derece hassas bir ton konuya değindim.

Pasif Kullanıcı
08.07.2023

Ne yapsın köylüler bunları görünce utançlarından köylerini terk etmek zorunda kalmış

08.07.2023

Köye bir grup ortadoğu göçmeni gönderin (pakistan uyruklu olabilir) ertesi güne nudistler önde göçmenler arkada kovalamaca ile bölgeyi sonsuza kadar terk edecektir.

08.07.2023

Dağı taşı zikiyor adamlar köylüyü mü koyar :D hadi bunlar kendi çaplarında dal taşak geziyor da rahatsız oluyorlar ötekiler çarşaflısına ayrı eşşeğine ayrı iş koyuyor hshshsh asıl o zaman boşaltırlar köyü

TÜM YORUMLARI OKU (61)