Köylüler Mera Arazilerini Satan AK Parti Belediyesini Cumhurbaşkanı'na Şikayet Ettiler: 'Kimin Bu Belediye?'

TBMM önünde toplanan Bursalı köylüler, mera arazilerini satan AK Partili belediyeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şikayet ettiler.

Karacabey Belediyesi'ne ait şikayetleri dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Bursa milletvekillerine dönerek "Kim bu belediye" diye sordu. Cevap olarak ise 'Bizim efendim' yanıtı geldi.

Hürriyet Köyü Gençlik ve Kadın Dayanışma Derneği Denetleme Kurulu Başkanı Bayram Efe, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Köyümüzdeki arazileri köy tüzel kişiliğine devrettik. 2014 yılında, Büyükşehir Yasası ile Karacabey Belediyesi, köy tüzel kişiliğinde olan arazilerimizi aldı. Belediyeye defalarca gittik. Burada 201 hanenin hakkı var dedik. Belediye Başkan Ali Özkan, bizi dinlemedi. Bizi hakir gördü” dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Olumsuz Eleştirilere Daha Fazla Dayanamadı: Dilan Polat Gönderisine Gelen Yorumlara Ateş Püskürdü!
Narin Cinayetinde Önemli Gelişme: Ölüm Yeri ve Saati Kesinlik Kazandı!
Avrupa'da Taharet Musluğu Kullanılmamasının İlginç Denebilecek Nedenleri
YORUMLAR
07.01.2023

Sözde Türkiye'nin cumhurbaşkanı ama ayrıştırıp kutuplaştıracak ya kimin diye sorası geliyor. Allah olaydıda bin belanızı vereydi ama nerde aq.

07.01.2023

O halde uzaydan kafasına tesadüf eseri gök taşı düşsün diyelim

07.01.2023

bu işi yapan chp belediyesi olsaydı yarın belediye başkanı tutuklanır kayyum atanırdı. ama akp belediyesi olunca tık yok. hiç acımıyorum kimse kusura bakmasın. ülkeyi sattılar hala iktidarlar hala deli gibi savunuyolar. büyükşehir %49 almış yerel seçimde karacabey %41 almış. ağlamayın boşuna.

07.01.2023

bizden sizden onlardan bunlardan...ehhh bee

TÜM YORUMLARI OKU (33)