Köyde Düğün Öncesi Cinayet: Bir Kadın ve Oğlu Öldürüldü

Amasya’nın Taşova ilçesinde bir şahıs, dini nikahlı eşini ve üvey oğlunu tabancayla öldürerek kaçtı.

Düğün hazırlıkları yapılıyordu

Edinilen bilgiye göre, köyde koyunculuk yaparak geçimini sağlayan Kadir Y. (51), bitişikteki akrabalarının bugün başlayacak düğünü öncesi sabah saatlerinde tartıştığı dini nikahlı eşi Sunay Aslan Kaya (47) ve üvey oğlu Anıl Kadir Babal’ı (19) tabancayla vurdu. Anne ve oğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırgan ise olay yerinden kaçtı. 

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kanlar içindeki anne ve oğlunun cansız bedenleri yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kaçan katil zanlısını yakalamak için bölgeye jandarma komando ekipleri sevk edildi. 

Düğün hazırlığı yaparken şok cinayetle karşılaştıklarını anlatan yakınları Havva Yıldırım, “Bugün düğünümüz vardı. Misafirlerimiz gelmişti. Bu olay oldu. Yandık. Çok üzgünüz” diye konuştu.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Cezaevine Gönderilen Güllü'nün Kızı Tuğyan'ın İfadesi Ortaya Çıktı
Müzik Grubu Manifest'in Tüm Üyelerine Ayrı Ayrı Hapis Cezası Verildi: Hükmün Açıklanması Geri Bırakıldı
İnternet Üzerinden Kendisiyle Konuşmak İçin Binlerce Lira Harcayan Erkekler Sayesinde Zengin Olan Model
YORUMLAR
03.09.2022

Bir kaç saate yakalanır. Emniyette sorun yok hemen yakalıyor, adalet sesten hızlı serbest bırakıyor..

Pasif Kullanıcı
03.09.2022

Kadın da misafirlerini düşünüyor o kadar aşıldı ki artık böyle şeylere

Pasif Kullanıcı
04.09.2022

Yuh :(

04.09.2022

Dini nikahlı eş diye yasal bir konum yok resmi nikahsız dini nikah kıymak suçtur bir kişi karşısındakinin gerçekten eşi olmak istese zaten resmi nikah kıyar. Bu yüzden birlikte yaşadığı kişi demeniz daha uygun toplumda tepki çekmemek için insanlar birlikte yaşadıkları kişiyi ya da metreslerini dini nikahlı "eş" olarak tanıtarak bu duruma kılıf uyduruyor. Bir kadın bir erkek birlikte yaşasa ahlak bitmiş diye ortalığı yıkacak tipler dini nikahlı eş ayağına istediği gibi metres tutabiliyorlar kimsede sesini çıkarmıyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ