Kötü Kokuların Geldiği Çöp Evde 3 Çocuk Bulundu

Eyüpsultan'da bir evden kötü kokular gelmesi şikayeti üzerine ekipler ihbarın olduğu adrese gitti. Çöp dolu ve ağır tuvalet kokusu olan evde 3 çocuk bulundu. Çocuklar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce koruma altına alındı.

Eyüpsultan Rami Mahallesi Havuzbaşı Sokak'taki bir evden kötü kokular gelmesi ve 3 çocuğun evde yalnız olduğu ihbarı üzerine polis ekipleri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleriyle birlikte ihbarın geldiği adrese gitti.

Ekiplerin kontrol ettiği evde 7 yaşındaki R.S., 4 yaşındaki E.C.S ve 3 yaşındaki U.S isimli çocukların çöp dolu ve ağır tuvalet kokusu olan evde yalnız olduğu belirlendi. 4 yaşındaki E.C.S ve 3 yaşındaki U.S'nin ise üstleri çıplak olduğu görüldü. Kıyafetleri giydirilen 3 kardeş daha sonra Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Sağlık durumları iyi olan çocuklar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce koruma altına alındı.

Çocukların annesi olan Merve S.'nin yaklaşık 1 ay önce evi terk ettiği öğrenilirken baba Ahmet S.'nin ise zaman zaman eve uğradığı tespit edildi.

Eyüpsultan Aile İçi Büro Amirliği'ne işlemleri tamamlanan Ahmet S. ve Merve S. daha sonra adliyeye sevk edildiler. Anne ve baba ifadelerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

1 Yıldır Odada Kilitliymiş! Boşaltılmak İstenen Çöp Evde Çocuk Bulundu...

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
26.01.2023

Yahu böyle kahpe evlatları nasıl serbest kalabilir aklım almıyor. o çocuklara yaşatılanların hesabını nasıl sormazsınız. Leş hayatlarına çocukları da dahil etmişler. umarım o 3 çocuk bundan sonraki hayatlarını insanca yaşayabilirler..

26.01.2023

cezasını anne-babası yerine çocuklar çekmiş maalesef.

26.01.2023

İçim yandı okuyunca, ya daha 7, 4 ve 3 yaş. Allah'ın cezası, şerefsizler. Ne yaşarsan yaşayın, o çocuklara bunları yaşatmaya hakkınız yok!!

TÜM YORUMLARI OKU (5)