Kötü Koku Şikayeti Üzerine Eve Gelen Ekipler Şok Oldu: Evlerinden 45 Ton Çöp Çıktı!

Eskişehir'de komşuların kötü koku şikayeti üzerine bir eve giden belediye ekipleri, içerisinde bir anne ile oğlunun oturduğu çöp evle karşılaştı. 45 ton çöpün çıkarıldığı ev, belediye ekiplerince temizlendi.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde komşuların kötü koku şikayeti üzerine bir anne ve oğlunun yaşadığı eve giden belediye ekipleri gördükleri manzara karşısında şok oldu.

İl Hıfzıssıhha kararıyla polis eşliğinde daireye giren ekipler anne ile oğlunun topladıkları çöpleri evde biriktirdiğini belirledi.

Evde temizlik yapan Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri; çürümüş gıda maddeleri, giysiler, pet şişeler, teneke kutuları, poşet ve kağıtlardan oluşan 45 ton çöp, kamyonlara dolduruldu.

Ekipler Odunpazarı ilçesinde bu tarz çöp evlere müsade etmeyeceklerini, belirlenen adreslerin temizleneceğini belirtti.

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
07.12.2023

Derhal tedavi altına alınmalıdırlar, yazık..

07.12.2023

eskiden yaşadığım apartmanda böyle bir kadın vardı, sadece kendi evini değil apartman boşluğunu da çöple doldurıyordu. sadece koku değil, çok daha başka problemlerle boğuştuk belediye gelinceye kadar. (anlatmayayım, mideniz kaldırmayabilir) çöpler çıkarılırken de sinir krizine girmişti. 30 senelik gazetelerden, 5 sene önce yenmiş konserve tenekelerinden ayrılmamak için ortalığı yıkmıştı. gerçekten ciddi ve üzücü bir durum. böyle birini tanıyorsanız ikna yolunu filan denemek boşuna, cidden tedavi gerekiyor, düşünmeden belediyeyi arayın.

09.12.2023

benim kayınvalidem de böyle toplayıp toplayıp eve dolduruyor atmamıza da izin vermiyor ev tam çöp ev iğrenç gerçekten

07.12.2023

abla "bok yoluna gitmek" deyimini gerçeğe mi dökmek istemiş acaba ?

07.12.2023

muhtemelen ikiside Dispozofobi'den muzdarip..

TÜM YORUMLARI OKU (19)