Koşun Koşun! Ünlü Milyoner 1 Milyon Dogecoin Dağıtacağını Duyurdu

Kripto para piyasalarında son dönemde yaşanan dalgalanmalar devam ediyor. Bu dalgalanmalardan en fazla etkilenen yatırımcıların başında da DOGE yatırımcıları geliyor. Fakat DOGE yatırımcılarına bir müjdemiz var.

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

DOGE'de dalgalanmalar sürüyor.

Elon Musk’ın tivitler atmakla bitiremediği favori meme kripto para birimlerinden olan Dogecoin, yaşadığı rekor yükselişten sonra bir o kadar sert dalgalanmalarla gündemde. Fakat ünlü milyonerin DOGE'ciler için bir haberi var.

Ünlü milyoner müjdeyi verdi!

srv.onedio.com

Dogecoin fiyat olarak düşüş yaşasa da popülerliğinden pek de bir şey kaybetmişe benzemiyor. Ünlü bir kripto para milyoneri de bu konuda önemli bir kampanya düzenleyerek aslında popülerliğinde beklenmedik gelişmeler yaşanan DOGE için harekete geçti.

Million Doge Disco oyunu başladı!

Dogecoin milyoneri olarak bilinen Gary Lachance, oyuncularıyla Dogecoin ile ödüllendirme sistemine dayalı blokzinciri tabanlı bir oyun başlattı. Million Doge Disco isimli oyunun beta sürümü çıktı. Oyun, Pokemon Go gibi artırılmış gerçeklik oyunlarının ögelerini birleştirerek insanların gerçek dünyada “Dogeagotchi” ismi verilen ve bir blokzincirinde yaşayan dijital karakterlerle müsabaka ve danslarına dayanıyor.

Oyunla ilgili yapılan paylaşım şu şekilde!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

1.000.000 DOGE mi? O zaman dans!

Lachance, oyun içi eşantiyonlar oluşturmak ve fon gelişimine yardımcı olmak için 1 milyondan fazla DOGE (yaklaşık 260.000 dolar değerinde) dağıtmayı planlıyor. Bu planı gerçekleştirdiğinde ise artık bir milyoner olmayacak. 🤷‍♀️

Doge Disco projesinin en büyük amaçlarından birini “hediyeleşme kültürünü yeniden yaşatabilmek' olarak açıklayan Lachance, gerçekliğin üzerinde bir “parti fikri” inşa etmek ve herkesin çeşitli etkileşimlerle canlı bir paralel boyuta anında adım atmasına olanak tanımak istiyor.

En başından beri destekliyordu!

2013’te ortaya çıkan ve bir internet memesi olarak eğlence için yaratılan kripto para DOGE, 32 milyar dolarlık piyasa pahası ve sadık hayran kitlesi ile kesimdeki en tanınmış ve dikkate alınan kripto paralardan biri haline geldi. Lachance, Dogecoin’in ilk destekçilerinden biriydi ve konuyla ilgili 'Sonunda Bitcoin'den çok daha fazla saçmalığı içinde barındıran bir kripto ortaya çıktı!' şeklinde konuşmuştu.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!