Koşun Kavga Var: İrem Sak'ın Ünlülere Havalimanı Göndermesine Çok Sert Cevap Geldi!

Ünlü oyuncu İrem Sak, İbrahim Selim ile Bu Gece programının bu haftaki konuğuydu. Her hafta farklı isimleri ağırlayan Selim, yine sosyal medyada çok konuşulacak bir programa imza attı. İrem Sak, havalimanında görüntülenen ünlülere gönderme yaparak “Hiç benim havalimanı röportajımı gördünüz mü? Göremezsiniz çünkü çağırmadık!” dedi. Bu taş gibi açıklama gündeme bomba gibi düşerken, Muhabir Online muhabiri Akif Yaman’dan da gecikmeden yanıt geldi. Yaman, “Haber değeri taşımayan isimler başka ünlülere laf atmak için gündeme gelmeye çalışıyor,” diyerek Sak’a ince bir dokundurma yaptı. 

İşte tüm detaylar…

Oynadığı eğlenceli karakterlerle ve sempatik tavırlarıyla İrem Sak’ı mutlaka tanıyorsunuzdur.

Özellikle Yalan Dünya dizisinde Gülse Birsel’in kaleminden çıkan Tülay karakteriyle hafızalara kazınan Sak, uzun süre Güldür Güldür kadrosunda da skeçleriyle izleyiciyi kahkahaya boğmuştu. Ölümlü Dünya filmiyle de beyazperdede geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu, hem yeteneği hem de samimi tavırlarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Geçtiğimiz gün İbrahim Selim’in YouTube’daki sevilen programı İbrahim Selim ile Bu Gece’ye konuk olan Sak, gündemi sallayacak açıklamalara imza attı.

Selim’in “Kaç havalimanı röportajın var?” sorusuna Sak’ın cevabı stüdyoyu kahkahaya boğarken, sosyal medyada da ortalığı karıştırdı. İrem Sak, “Son 3 senedir Amerika’ya 35-40 kez gidip gelmişimdir. Hiç benim havalimanı röportajımı gördünüz mü? Göremezsiniz çünkü çağırmadık!” diyerek, havalimanında görüntülenen ünlülere gönderme yaptı.

Tabii bu açıklama ünlüler camiasında büyük yankı uyandırırken, Muhabir Online muhabiri Akif Yaman’dan yanıt gecikmedi.

Yaman, havalimanı röportajlarının perde arkasına dikkat çekerek “Havalimanında pek çok ünlü ismi ilk kez görüntüleyen, bu furyayı başlatan biri olarak zaman zaman bilip bilmeden söylenenlere maruz kalıyoruz. Haber değeri taşımayan isimler başka ünlülere laf atmak için sizi özellikle havalimanına çağırıyor,” diyerek Sak’a ağır bir göndermede bulundu.

Yetmedi!

Ünlü gazeteci sözlerini “Biz burada ömür vermişiz, istihbarat yapmışız, gece gündüz demeden ünlü çekmek için 50 km yol gitmişiz, ünlüler lütfen havalimanına gelmeye kaçacak yerimiz yok diye hatır koymaya çalışmışız… Sen çık, çünkü ben çağırmadım de! Olacak iş mi?” diyerek tamamladı.

Sosyal medya Sak'ın bu göndermesini konuşurken Yaman'ın bu sözleri yanan ateşe odun atmak oldu.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İlayda Alişan'ı Kardeşinin Düğününe Götürerek Aileye Sokan Oğulcan Engin Bu Kez 2. Yıl Kutlaması Yaptı
Elif Engin ve Ahmet Emin Ahlatcı'nın Düğünü İçin Şantiyeyi 12 Günde Düğün Salonuna Dönüştürmüşler!
Tatlıtuğ Ailesinin Küçük Prensi Kurt Efe’den Yeni Paylaşım: Bu Kez Oyuncak Motosiklette!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
YORUMLAR
01.07.2025

Bir kere çağırsa koşa koşa giderdin ama sayın muhabir 😂 özel hayatını gözler önüne sermediği, sansasyonel ilişkiler yaşamadığı için “haber değeri yok” diyecek kadar da basit bir meslek grubuna dahilsiniz.

01.07.2025

Terazinin bir kefesine İrem Sak öteki kefesine bilumum magazin muhabiri, sunucusu, yapımcısı, yorumcusu koysak İrem Sak her bakımdan daha ağır basar.

01.07.2025

Konudan bağımsız ben bu kadını beğeniyorum. Hem çok güzel hemde yetenekli.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ