Koronavirüsle Mücadele Edilen Bu Süreçte Hiçbir Şey Yokmuş Gibi Düğün Yapanlara Tepki Gösteren İnsanlar

'Bindik bi alamete gedeyoz gıyamete...'

Bu yıl hiç olmaması gerekirken nedendir bilinmez düğünler geçen yıllara göre epey arttı. Belli kurallar çerçevesinde yapıldığı söylense de çoğu düğünde bu kurallar işlemedi.

Haliyle de düğünler nedeniyle vaka sayıları arttı. Vatandaş düşmesini beklerken Fahrettin Koca'nın açıkladığı sayıların her geçen gün artması insanların sinirlerini de yıprattı.

Düğün yapanlara tepkiler yükselmeye başladı. Bazıları da mizahi yolla bazıları da gerçekleri söyleyerek eleştirilerini dile getirdi.

@bosveryavrum

@olalaness

@VelascoHerrera_

@onderseren

@ozlemyildiz1881

@bayanteror

@furkannlvrn

@ismailabimm

@zeeracim

@tapacaysenurg

Pandemi döneminde yapılan düğünler hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
18.08.2020

Geçen hafta kuzenim evlendi. 2 ay önce nikah yaptılar ama illa düğün olsun gelinlik giyicem diye tutturunca benim kuzen, bu seferde düğün yaptılar. Kapalı düğün salonu. Ben gitmedim diye şuan neredeyse hiç bir akrabam benimle konuşmuyor :) Aslında iyi oldu benim için gitmemek her anlamda. Salonda sözde tedbirler alınmış, maskesi olmayanlara maske filan verilmiş girişte. Oynamak yasak denmiş. Ama tabi daha ilk dakikalardan itibaren hem oynama yasağı hemde maske zorunluluğunu kimse takmamış. Salon görevlileri salon dışında birisini görevlendirmiş. Polis gelmiş denetlemeye ve o görevli hemen içeri bilgi vermiş. Hemen anons yapılmış ve tüm maskeler takılmış, mesafeli oturulmuş filan. Polisler bakmışlar ters bi durum yok çıkıp gitmişler uyarıları yapıp. Onlar kapıdan çıkar çıkmaz maskeler inmiş, halaylar çekilmiş.

18.08.2020

O düğünden dolayı 2 3 kişi koronadan ölse idi... gerçi bende kuzeni geç daha 65 yaşlarındaki anama babama söz geçiremiyorum. Illa gidecekler düğünlere cenazelere

18.08.2020

Dügünlerden nefret eden birisiyim ama buna mı takıldınız şimdi ülkenin her yerinde insanlar kucak kucağa plajlar cafeler ottobüsler artık virüs kimsenin umrunda değil

18.08.2020

O kadar sağlıkçının emeği çöp.. Başka kimseye üzülmüyorum zaten. Ardahan'da ölüm dansı yapan kelebekler gibi bizimkiler de halayda gidecekler anlamıyorlar hala.

TÜM YORUMLARI OKU (9)