Koronavirüse Yakalandıktan Sonra Ten Rengi Koyulaşmıştı: Doktor Hu Weifeng Yaşam Savaşını Kaybetti

Çin'in Vuhan Merkez Hastanesi'nde çalışan ve Covid-19'da yakalandıktan sonra ten rengi koyulaşan doktor Hu Weifeng hayatını kaybetti.

Euronews'ten Gizem Sade'nin aktardığına göreÇin devlet haber ajansı Xinhua, salı günü doktorun koronavirüse yakalandıktan 4 ay sonra öldüğünü duyurdu.

Salgının erken dönemlerinde virüse yakalanmıştı

Koronavirüsün ilk kez ortaya çıktığı Vuhan kentindeki hastanede çalışan Hu Weifeng, salgının erken dönemlerinde, ocak ayında koronavirüse yakalanmıştı. Durumu hızla kötüleşen doktorun şubat ayında yaşam destek ünitesine bağlandığı, nisan ortalarındaysa yoğun bakımdan çıkarıldığı açıklanmıştı.

42 yaşındaki doktorun virüsün karaciğerinde bıraktığı hasar nedeniyle ten rengi değişmişti👇

Karaciğerinde Bıraktığı Hasarın Sonucu: Koronavirüsü Atlatan Doktorların Ten Rengi Değişti

Weifeng, Vuhan Merkez Hastanesi'nde çalışan ve Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden 5. doktor oldu.

Salgının ilk dönemlerinde halkı koronavirüse karşı bilgilendirmeye çalışan ancak Çin devleti tarafından susturulmak istenen doktor Li Wenliang da bu hastanede çalışıyordu. Li Wenliang, şubat ayı başlarında Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Vuhan Devlet Hastanesi'nde 9 Şubat'a kadar en az 69 sağlık çalışanının Covid-19 test sonucu pozitif çıkmıştı.

Çin'de 17 Nisan'dan bu yana Kovid-19 kaynaklı ölüm bildirilmiyordu.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
03.06.2020

Bir tanesi de erkek arkadaşını göremedi sevişemedi diye ağlıyor. Bir de utanmadan millete beddua edip hakaretler yağdırıyor. Allah akıl fikir versin lan yeminle.

03.06.2020

Geber mk

03.06.2020

Salak misin doktor o farkindaysab turk doktorundan veya diger doktorlardan bi farki yok

03.06.2020

Bizleri tehdit edip o kadar canın kanına girdikten sonra kimse kusura bakmasın o da bir candı diyemeyeceğim.Dünyada milyonlarca insan acı çekti,masumlar can verdi işler aksadı,dünyanın dengesi şaştı.Dünyada ne kadar pislik varsa yiyecekler sonra yiyenleri kurtaracaklar. Yeter be her sene bunların bir pisliği ile uğraşıyoruz.Erkek arkadaşımı askerde karantina altına aldılar 14 gün içim çıktı meraktan.Birde terhis zamanı 14 gün daha bekleyecek reva mı bu ? Kendi pisliğinizde boğulun masumların kanına girmeyi kesin.Bir şey yapacaksanız kendi içinizde yapıp bitirin.Çoluk çocuğu anasız babasız bıraktınız.O masum bebekler annelerini babalarını tanımayacak sizler yüzünden.VEBAL ALTINDASINIZ MASUMLARIN BEDDUALARI ALTINDA SİLİNİP GİDECEKSİNİZ İNŞALLAH.ONCA İNSANIN KANINA GİRDİNİZ SÜRÜNMEYE DEVAM EDİN AMA MASUMLARI BIRAKIN.KURTARMAYIN ŞU PİS HALKI.AÇ KALSALAR BİRBİRLERİNİ BİLE YER BU MAHLUKLAR. CEHENNEMİ BOYLAYIN SİLİNİN HARİTADAN DA ÇİN MALLARINDAN KURTULALIM HAYIRLISIYLA.

TÜM YORUMLARI OKU (5)