Koronavirüse Aldırış Etmeden Ev Partisi Düzenlediler: Büyükçekmece'deki Parti Tepkilerin Odağına Yerleşti

Sosyal medyaya düşen ve Büyükçekmece'de düzenlendiği iddia edilen ev partisi tepkilere neden oldu. Koronavirüs nedeniyle, yetkililerin uyarılarına aldırış etmeyen insanlar, düzenledikleri parti nedeniyle olay oldu.

Çin'in Vuhan şehrinden yayılan ve her bün binlerce insanın hayatını kaybettiği koronavirüs önlemlerine aldırış etmeyen kişilerin yaptığı parti tepki çekti.

İşte o partiden sosyal medyaya yansıyan görüntüler: 📽

Kaynak: @drerolkose

O görüntülere gelen tepkiler: 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı'dan AK Partili Şebnem Bursalı'ya İğneleyici Yazı: "Istakoz Kuru Yenmez, Şarap Ne İçtiler Acaba?"
Dehşet Anları Kamerada: Sidney'de Bu Kez Vaaz Veren Piskopos Defalarca Bıçaklandı!
ODTÜ'lü Profesörün Canlı Yayında 'Torpil' İsyanı: "Çocuk Sınavı Kazanıyor, Almıyorlar"
YORUMLAR
29.03.2020

Devlet bu insanları bulup şunu bunu yapsın diyenler olmuş. Devlet piknik yapmayı yasaklamak ve ulaşımı kısıtlamak dışında evde toplanılmasını mı yasakladı. Güderek iterek yönetilmeye alıştırdıkları toplumdan bireysel duyarlılık bekliyoruz. Önce devlet ve patronlar çalışmak zorunda olan insanlardan feraget etsin yönetenler piyasacılık yapmak dışında herkes için sokağa çıkma yasağı getirsin de ona göre tezatlık yapalım. Yani toplum sağlığını sadece evinde toplananlar ve dışarıya gezmeye çıkanlar mı tehdit ediyor sanıyoruz. Korona önlemlerinden bahsederken söze ithalat ihracat ekonomi kelimeleriyle başlayanlara sormak lazım vaka sayısı ve ölümler artarken halen bir kısım özel sektör çalışmaya devam ediyor. Çalışmak zorunda olup oluruna bırakılanları ne yapacağız.

29.03.2020

Ben 16 gündür evden çıkmamışım, milletin yaptığına bak. Aklıma şu italya'daki belediye başkanı vincenzo de luca'nın sözleri geldi. "polisi gönderir orayı ateşe veririm"

29.03.2020

italyada ulkece karantina uygulanıyor.butun halk evinde oturuyor.bizde ki gibi milyonlar gibi isine gidip gelmiyor.sokaklarda insan kaynamiyor.bir fabrikada bin tane isci calisiyor ayni ortamda.bilmsm anlatabildim mi

29.03.2020

on kisi evde toplanmış parti veriyor diye yuz kisi onu elestiriyor.kusura bakmayin ama bana cok asalakca geliyor.organize sanayilerde bir fabrikada bin tane isci calisiyor.binlerce fabrika var ulkede.on kisi mi gozunuze batti? neymis duyarlilikmis.balik bastan kokar.ulkede sokaga cikma yasagi gelmedikce kusura bakmayın ama kimseyi yargilamaya hakkiniz yok.ha varsa cesaretiniz sesiniz cikiyorsa hükümeti elestirinde görelim.buyuk baslar para kazanacak diye sokaga cikma yasagi çıkartamiyorlar, sizde boyle oturdugunuz yerde duyarlilik diye show yapın.

29.03.2020

Aynı şey mi

TÜM YORUMLARI OKU (60)