Koronavirüs Verileri: Bin 673 Yeni Vaka Tespit Edildi, 55 Kişi Hayatını Kaybetti

Güncel koronavirüs tablosu açıklandı. Son 24 saatte bin 673 kişinin testi pozitif çıktı, 55 kişi hayatını kaybetti. 

9 Eylül 2020 tarihli koronavirüs tablosu açıklandı. Son 24 saatte 111 bini aşkın test yapılırken bin 673 kişinin sonucu pozitif çıktı, 55 kişi yaşamını yitirdi. 943 kişi de iyileşti. 

Koronavirüs nedeniyle 6 bin 837 kişi yaşamını yitirirken, koronavirüs vaka sayısı 284 bin 943'e yükseldi.

Koca: "Tedbirlere destek verirsek virüse karşı daha güçlü olacağız"

Sağlık Bakanı Koca, 'Toplamda 8 milyondan fazla test yapıldı. Bugün ise 110.000’den fazla yapılan test sonucunda 1.673 yeni tanı konmuş hastamız var. Tedbirlere hepimiz destek verirsek virüse karşı daha güçlü olacağız. Bu güce destek verin, sevdiklerimizi koruyalım.'

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
09.09.2020

siz ilk once devlet hastanelerini denetleyin. her hastane yonetimi kafasina gore kural koymuş. dedem covidden suan hastanede hemsire biz bakamayiz refakatci kalsin demis. annemde mecburen kaldi. insan sormazmi covid polikliniginde refakatcinin ne işi var. saglam insani pozitif yapiyorlar. temaslilara test bile yapilmadi. test yapilmicakmi diyorsun gerek yok sikayet olurda gelin. belki semptom gostermicem. akil isi degil yaptiklari. sikayet ettim ama kime kimi sikayet ediyorsun.

09.09.2020

Müziği kapattık ama.... Yine de "virüs " azalmamış..... ..... 😡🤪😊👩‍⚕️👨‍⚕️

09.09.2020

Ne gücünden bahsediyorsunuz anlamadim? Önlem desen yok.. Önlem gelse haftasonlari sokaga cikma yasagi ama bakkallar ve marketlerde alisveris serbest..Haftaici yine herkes ise gidiyor..65 yas ya evde ya disarda..evde olsa bile yakini virus bulastiriyor. Havalimanlari tiklim tiklim virus dolu..Yazlik yerler virus dolu...Biraz daha sabredelim kafasiyla ilerliyorsunuz..Ulkeyi komple kapatmaniz lazim. Insan onemli olsa baya saglam bir önlem alinirdi.Ama malesef kapitalizm bunun da önüne geçti... Beyaz adam, son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

TÜM YORUMLARI OKU (14)