Koronavirüs Sonrası Yapılan Panik Alışverişi Yüzünden Çocuğuna Alacak Bebek Bezi Bulamayan Annenin İsyanı

Gündemin ve hayatımızın odak noktası haline gelen Koronavirüs haberini alan herkesin marketlere koşarak evlerinde stok yaptığını söylemiştik hatırlarsanız.

Ülkemizde açıklanan ilk vaka haberinden sonra ise yaşananlar bu şekildeydi:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın İlk Koronavirüs Vakasını Açıklamasının Ardından Marketler Resmen Boşaldı!

4 çocuk sahibi olan Lauren, en küçük bebeğine bez almak için birkaç markete girdi ve en son Walmart isimli mağazada da bebek bezi bulamayınca ağlayarak TikTok videosu çekti.

Paylaşılan video ise şu şekildeydi:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

1. Sonrasında tepkiler de gecikmedi tabii ki:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

2.

twitter.com

3.

twitter.com

4.

twitter.com

5.

twitter.com

Siz, ürünleri stoklama konusunda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
19.03.2020

insanlar bencil amk bencil.. daha bugün kolonya bulabildim yoktu hiç bir yerde günlerdir.. bir kaç gün önce markette adamla konuşuyorum "kadın geldi 12 tane aldı" dedi.. sonra 3 ile sınırlandırmışlar müşteri başı ama iş işten geçince.. sıkışınca amk hep birlikte yeneceğiz, birlik olacağız, el ele tek millet bilmemne hassiktirin ordan.. sokakta can cekişen olsa dönüp bakmıyosunuz bir olay oluyo yagma yapıyosunuz fiyatları katlıyosunuz 2'ye 3'e.. ben sizinle mi birlik olacam.. olmuyorum amk..

19.03.2020

insanoğlunun hamurunda empati yoktur zaten.empati gelişmiş ahlak kavramı ve eğitilmiş bir aklın ürünüdür.ham insanın doğasında hayatta kalmak için gereken herşeyi al/yap başkasını düşünme felsefesi yatar.yarın öbür gün kara veba gibi büyük çaplı bi salgın yaşasak ve erzak stoğu azalsa insanlar biraraya gelip paylaşmaz ya da en çok ihtiyacı olana vermez.tam tersi eleme sistemi başlar,gruplaşma olur,cinayetler işlenir.bu bebek bezi mevzusu bunun en hafif denilebilecek düzeydeki kanıtıdır.

19.03.2020

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻

19.03.2020

Geçen gün başka bir haberin altına yorum yapmıştım. Hastalıktan ölmezsek açlıktan ölürüz diye. Markette bişey bulamıyorsun ayrı birde fiyat fırsatçıları var.

TÜM YORUMLARI OKU (29)