Koronavirüs Semptomları Ağırlaşan İngiltere Başbakanı Boris Johnson Yoğun Bakıma Alındı

BBC Türkçe'nin aktardığı bilgiye göre, başbakanlıktan yapılan açıklamada, Johnson'ın sağlık ekibinin tavsiyesi üzerine yoğun bakıma kaldırıldığı yer aldı.

10 gün önce koronavirüse yakalanan ve ateşinin düşmemesi nedeniyle dün hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, 6 Nisan günü öğlen saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'rutin testler için hastaneye gittiğini ve kendisini iyi hissettiğini' yazmıştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İngiltere Yerel Yönetim ve İskan Bakanı Robert Jenrick COVID-19 nedeniyle dün gece hastaneye kaldırılan Başbakan Boris Johnson'ın hastanede birkaç gün daha kalmasının ihtimal dışı olmadığını, ancak 'kısa süre sonra' başbakanlık ofisine dönmesini beklediklerini belirtmişti.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
06.04.2020

Hastanede enfekte hastalar ile temas edip, el sıkışmayı unutmayın diyordu. Bütün doktorlar ve bilinçli insanlar evden çıkmayın insanlarla aranızda minimum bir metre bırakın diye keyiflerinden diyor çünkü.

O kadar olen insanin ailelerinin ahini almis olabilirsin. Mevkiymis, paraymis... demek ki tek gercek sey aile, sevgi ve saglikmis

ayrica 'what goes around, comes around...literally'

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ