Koronavirüs Nedeniyle Çok Daha Zor Günler Yaşayan Evsiz İnsanların Üzücü Görüntüleri

Los Angeles'ta kaydedilen görüntülerde, evsiz insanların bir kaldırımı doldurduğu görülüyor. Koronavirüs salgını nedeniyle çok daha zor günler geçiren evsiz insanların o görüntüleri...

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
23.05.2020

Gelişmiş ülke olma göstergelerinden biri orta ekonomik sınıfın yoğun olmasıdır. Bizde de 2005'e kadar orta sınıf toplumda yüksekti ve nispeten ülkede refah vardı. Sonrasında zengin sayısı arttıkça, zenginlerin servetleri arttıkça orta sınıf da yok olup yerini fukaralığa bıraktı. Zengin ve fakirin arasındaki makasın açık olduğu ülkelerde böyle görüntüler normaldir. ABD her ne kadar gelişmiş bir ülke olsa da zengin ve fakiri arasındaki makas çok ciddi manada açık. Suriyelilere çare bulunmazsa yakında biz de bu tip görüntüleri göreceğiz, sokakta artık yemek arayan insanlar çıkmaya başladı bile... Üzücü bir durum, umarım şu korona devlete bir ders olur.

24.05.2020

26 yaşındayım ve bir yıl boyunca evsizdim. Çoğu evsiz, Amerikan standartlarına göre “tembel” ama aslında zekiler çünkü asgari ücret için haftada 40 saat çalışmanın kamu yardımı almaktan ve para dilenmekten daha stresli olduğunu fark etmişler. Şahsen evsizken daha mutluydum, ancak kışları zor oluyor. Değersizlik hissinin üstesinden geldikten sonra tek sıkıntı, can sıkıntısıdır. İyi giyindim, herkesle harika konuşmalar yaptım, parklarda uyudum, hala sık sık seks yapıyordum ve ayda iki kez akşam yemeğine kızlarla bulaşmaya gittim. En büyük korkum, sokaklarda yaşamama rağmen insanların bana yardım etmeyecekleriydi çünkü çok eğitimli ve iyi giyinen biriydim. Hayatımı, yani eski sosyoekonomik durumumu insanlara ayrıntılı olarak açıklamak zorunda kaldım ve sonra dediler ki “ah oğlum, aynısı benim de başıma gelebilecek bir şey, al sana 20-50$. (alıntı, çeviri bana ait)

24.05.2020

Türkiye'de evsiz kalmamış Los Angeles ı paylaşıyorsunuz, bravo

İçeriği hazırlayanın içine A Haber kaçmış.

TÜM YORUMLARI OKU (5)