'Korona'ya Aldırmadılar: Hong Kong'da Vekiller Birbirine Girdi, Parlamento Savaş Alanına Döndü

Hong Kong parlamentosunda Pekin yanlısı milletvekilleri ile demokrasi yanlısı vekiller arasındaki anlaşmazlık fiziki saldırı ve kavgaya dönüştü. Sosyal mesafeyi dikkate almayan ancak maske takan milletvekilleri birbirine girdi. Ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Hong Kong parlamentosunda bugün gerçekleşen oturumun ardından Kongre Komitesi toplantısının kimin yöneteceği konusunda milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Milletvekilleri uzun süre seçilemeyen komite başkanlığı koltuğuna oturmak için erkenden salona girerek birbirleriyle yarıştı.

Pekin yanlısı milletvekili Komite Başkanı Starry Lee, koltuğa oturdu ve çevresini güvenlik görevlileri sardı.

Demokrasi yanlısı milletvekilleri ise duruma tepki göstererek Starry Lee’yi koltuktan kaldırmak isterken güvenlik güçlerinin müdahalesiyle karşılaştı.

Tartışma kısa süre sonra arbedeye dönüşürken bazı milletvekilleri yumruk yumruğa kavga etti, bazıları da birbirlerine pankartlarla vurdu.

Milletvekili Eddie Chu Hoi-dick ise komite başkanlığı koltuğuna ulaşmak için duvara tırmanmaya çalışırken 4 güvenlik görevlisi tarafından salon dışına çıkarıldı.

Parlamentoda çıkan kavga 1 saatten fazla sürerken kavgada yaralanan Andrew Wan Siu-kin ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
08.05.2020

"Ya şu kadınlar da özel günlerinde olunca hiç çekilmiyorlar. Kadınlar çok duygusallar, yanlış kararlar verebiliyorlar, bu yüzden yüksek pozisyonlarda olmamaları gerek." diyen insanlar geliyor aklıma nedense bu haberleri görünce. Adam meclisin duvarına tırmanmaya çalışmış, daha ne diyeyim ki. [not: Bu bütün erkeklere saldırı değil(öyle anlaşılmasın), bu sitede ara ara gördüğüm birkaç geri kafalıya laf çarpmaktır.]

Duvara tırmanarak kaçmaya çalışmak nedir ya yarıldım😂 Bizim meclis görmesin bunu aynı performansı sergilemeye çalışırlar.

08.05.2020

Bunların kavgaları da bir değişik oluyor hahaha

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ