Korkunç Şekilde Öldürülmüştü: Narin Güran Davasında Şikayetçi Yokmuş!

Diyarbakır’da 19 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra öldürüldüğü ortaya çıkan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetinde ilginç bir detay ortaya çıktı. tv100 muhabiri Canan Altıntaş, Narin Güran cinayeti ile ilgili baba Arif Güran dahil kimsenin savcılığa şikayeti olmadığını söyledi. Altıntaş, Narin Güran cinayeti ile ilgili sadece abi Baran Güran’ın Diyarbakır Barosu’na başvurusu olduğunu sözlerine ekledi.

8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesi sebebiyle çoğu aile üyesi olmak üzere 12 kişi tutuklanmıştı.

Narin ile aynı köyde yaşayan Nevzat Bahtiyar, küçük çocuğun cansız bedenini, bulunduğu dere kenarına kendisinin götürdüğünü itiraf etmiş ve talimatı amca Salim Güran’dan aldığını söylemişti. Ancak amca bu iddiayı reddetmişti.

Narin’in annesi ile abisi de tutukluların arasında bulunuyor.

tv100 muhabiri Canan Altıntaş, yaklaşan dava öncesi son bilgileri paylaştı.

"Şu anda elde edilen delillerle Nevzat Bahtiyar’ın cansız bedeni alması, götürmesi ve Eğertutmaz deresine götürmesi zaten keşif çalışmalarında da örtüştü. Ancak iddianamede yeni bir iddia var. Salim Güran’ın o gece saat 22.00 civarlarında Eğertutmaz deresinin yanına gittiği ve orada yaklaşık 30 dk kaldığı söyleniyor. O dönemde Salim Güran, Eğertutmaz deresine çok sık gidip geliyordu. Jandarma dere civarına çok sık giden Salim Güran’a ‘neden buraya gittiğini’ sorduğunda Güran, ‘Birini gördüm çalıların arasında, belki Narin’i biri alıp burada saklıyordur’ diyordu. Aslında görgü tanıklarının ifadesiyle her yakalandığında bu cevapları veriyordu. Her soruya bir cevabı vardı."

"Bugüne kadar Narin Güran ile alakalı Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı ve kolluk kuvvetlerine kayıp başvurusu dışında bir şikayette bulunulmadı. Yani ‘bu çocuk öldürüldü, katilinin bulunmasını istiyoruz, şu kişilerden şikayetçiyiz’ diye aileden bir şikayet gelmedi. Sadece abi Diyarbakır Barosuna müracaat etti, ‘kız kardeşimin katillerinin bulunmasını istiyorum’ diye. Ancak babanın özellikle böyle bir şikayeti yok"

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Narin Güran Cinayeti: Baba ve Abi için Zorla Mahkemeye Getirilme Kararı!
Narin Güran Cinayetinde İlk Duruşma 7 Kasım’da Görülecek
Narin'in Öldürülmeden Bir Saat Önceki Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Devlet Bahçeli’ye Bir Destek de Kürşat Yılmaz’dan: “Türkmen Beyi Oyun Kuruyor”
Adalet Bakanı Tunç ve AK Parti'den Yenidoğan Çetesi İçin Açıklama: "Devlet Bebeklerin Ölmesine İzin Vermez"
Akıllara Sahte Din Adamları Geldi: Kızıl Goncalar'daki Fetva Sahnesi Gündem Oldu!
YORUMLAR
25.10.2024

Şikayetçi tüm Türkiye

25.10.2024

o ailenin tüm mal varlığına el konulup, okul yaptırılsın.

25.10.2024

Bunu yapsalar hepsi bülbül gibi konuşmaya başlar.

25.10.2024

ailenin organizasyonu zaten niye şikayet etsinler

TÜM YORUMLARI OKU (13)