Korkunç Olay! Cezaevinden Kaçtı, Eşini Katletti: 30 Suç Kaydı Var

Erzurum'da cezaevinden firar eden ve 30 suç kaydı bulunan 39 yaşındaki Şafak Saydam, eşi Elif Saydam'ı başından vurdu. 32 yaşındaki kadın bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi.

Erzurum'da hükümlü bulunduğu açık cezaevinden firar eden Şafak Saydam, 19 Şubat günü öğle saatlerinde eşinin bulunduğu Palandöken ilçesi Yunusemre Mahallesi'ndeki baldızının evine gitti. Şafak Saydam ile barışma teklifini geri çeviren eşi Elif Şafak arasında tartışma çıktı.

Şafak Saydam, kalabalığın içinde eşine tabancayla ateş etti. Elinden ve başından yaralanan 4 çocuk annesi Elif Saydam ağır yaralı olarak Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar'ın yönettiği operasyonda, ekipler olay sonrası kaçan Şafak Saydam'ı kaçtığı takside yakaladı. Olayla ilgili Saydam'ın ağabeyi Alay Saydam da gözaltına alındı.

Emniyetteki sorguları tamamlanan 2 kardeş çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Saydam'ın boşanmak isteyen eşinin barışma teklifini kabul etmediği için vurduğunu söylediği öğrenildi.

Elif Saydam, dün, bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti. Elif Saydam için ikindide Palandöken Camii'nde cenaze namazı kılındı. 67 yaşındaki KOAH hastası babası Şener Saydam, kızının cenazesine oksijen tüpüyle katıldı.

Namaz sonrası Elif Saydam, Yeni Asri Mezarlık'ta yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

1999'dan Beri İl Sayısı Artmıyor! TÜİK Raporu Açıkladı: İl Olması İçin 8 Kriteri Karşılayan İlçeler Belli Oldu
Gergin Anlar: Fatih Terim Gazeteciyi Azarladı: 'Soru mu Bu?'
Kredi Kartı Aidatına Büyük Zam: Yılda Bir Kez Alınan Miktar 1500 Liraya Kadar Ulaştı

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
27.02.2024

Cezaevinden kaçıyor karısını öldürüyor geri yakalanıp cezaevine giriyor rahatlığa bak.Yarın birgün takımlı kravat takar iyi halden yırtar diğerleri gibi .😡😡🤦🏻‍♀️

27.02.2024

Tipe bak tipe şeref yoksunu, tipten müebbet cezasi yer.. 30 suc kaydı var ve hapisten kaçıp eşini öldüruyor bu nasıl rahatlık !!

27.02.2024

ne yapsa hapiste kalır peki bu insanlar? adamın yaşından fazla suç kaydı var, açık ceza evi nedir ? açık ceza evinde mahkum istemediği için kaçmaz, nasıl olsa ceza bitmek üzere diye. bu kadar suç kaydı olan bir adam nasıl bir iyi hal sergiledi içerde de açığa aldınız? memlekette her hafta ceza evinden ya izinli çıkan ya kaçan birileri cinayet işliyor. ceza evleri toplumu suçlulardan korumak için mi yoksa suçlular yeni suçlarını icra edene kadar güvenle barınsınlar diye mi?

TÜM YORUMLARI OKU (12)