Korkunç Olay: 2 Aylık Bebek 6'ncı Kattan Atıldı

Uşak'ta yaşayan 24 yaşındaki D.A. isimli kadın, 2 aylık bebeğini 6'ncı kattaki evinden aşağıya atarak öldürdü. Anne D.A'nın psikolojik sorunları olduğu öğrenildi. 

Uşak'ta Ünalan Mahallesi Cimcim Sokak üzerinde korkunç bir olay meydana geldi.

İddiaya göre ablasının evinde olan 24 yaşındaki D.A. henüz nüfusa kaydettirmediği 2 aylık erkek bebeğini 6.kattan aşağıya attı.

Olay yerine gelen ekipler bebeğin yaşamını yitirdiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından bebeğin cenazesi morga kaldırıldı. Anne D.A. ise gözaltına alındı.

Evde anne D.A'nın yakınlarının olduğu ve bebeği bir anda alarak balkondan attığı iddia edildi. Bebeğin babasına ilişkin bir bilgi paylaşılmadı. D.A'nın psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.

Malatya'da Kadın Cinayeti: Eski Sevgilisini Katletti
Köpeği Göz Göre Göre Ezen Sürücü Serbest Bırakıldı

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
03.05.2023

gerçekten evlat sahibi olmak isteyenlerin psikolojik testten geçmesi gerek, Allah cezasını versin

03.05.2023

Geçse bile kadın hamilelik sürecinde hormonların etkisi ile olduğundan daha farklı olabilir. Kadının çocuğunu kabul etmeme gibi bir problemi var. tıpta buna bişey diyorlar ama ben bilmiyorum. Çokta yaygın bir hastalık benim görümcem 3. çocuğunda aynı şeyi yaşadı ve ilk iki çocuğunu o kadar çok seviyordu ki. Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Çocuk 8 yaşında şu an.

03.05.2023

postpartum psikoz keşke farkına varsaydı yakınları..

Belki öyle belki değil çünkü haberi gazetelerde okuduğumda çocuğun evlilik dışı ilişkiden olduğu yazıyordu. Naneyi yerken akılları yerinde olan bu katiller ceremesini çekerken her nasılsa hepsinde psikolojik sorunlar beliriyor. Ne güzel değil mi? Yersek.

03.05.2023

Ne diyim ki şimdi Allah kahretsin!!!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ