Korkunç Kaza! Otomobil ile Kamyonet Çarpıştı: Şoför Camdan Fırladı

İstanbul'un Silivri ilçesinde korkunç bir kaza yaşandı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önünde giden kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle şoför, takla atan kamyonetin camından fırladı.

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Feci kaza, dün saat 20.00 sıralarında, Silivri Silviya Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü, kullandığı otomobille makas atarak ilerlediği sırada, direksiyon hakimiyetini kaybederek aynı yönde önünde ilerleyen kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyonet takla atarken kamyonet şoförü ise camdan fırlayarak düştü.

Yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri kamyonet şoförü ile otomobil sürücüsüne ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri, yolda güvenlik önlemi aldı.Kazaya karışan kamyonet ve otomobil, çekiciler yardımıyla bulundukları yerden kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

İşte o anlar:

Otoban Çetesinden Sürücülere 'Yumurtalı' Tuzak: "Sakın Sileceklerinizi Çalıştırmayın!"
İskoçya’nın İlk 'Beyaz Olmayan' ve Müslüman Başbakanı Hamza Yusuf İstifa Etti
Dünyaca Ünlü Maden Suyunda Dışkı Örneğine Rastlandı: 2 Milyon Şişe İmha Edildi

Popüler İçerikler

Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
YORUMLAR
30.04.2024

emniyet kemeri hayata bağlar.

Dün bir kaza geldi anne ve kızı , kızının emniyet kemeri takılı ama o kemer başın sağ tarafında 15 cmlik boyuna uzanan derin bir kesik oluşturmuş. Annesi arrest oldu kızının durumu kötü ama bilinci açıktı o da ameliyat masasında ex oldu .

30.04.2024

Bu tarz kazaya sebep olanları cinayete teşebbüsten yargılayacaksın, bakın o zaman böyle manevralara cesaret edebiliyorlarmı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ