Korkunç Cinayeti Köpekler Ortaya Çıkardı: Eşcinsel İlişkiyi İtiraf Etti

İzmir’de kan donduran bir olay yaşandı. Kayıp olarak aranan erkek şahsın iddiaya göre birlikte olduğu çoban tarafından vahşi şekilde öldürüldüğü ortaya çıktı. 

Akıllara durgunluk veren cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı.

İzmir’in Bornova ilçesinde kayıp olarak aranan erkek şahsın, birlikte olduğu çoban tarafından öldürüldüğü ortaya çıkarken, maktulün kesilmiş başının çevredeki köpekler tarafından bulunduğu öğrenildi.

Olay, geçtiğimiz salı günü Bornova ilçesinde meydana geldi. Bir süredir C.S.’den haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, bir süredir terk edilmiş olan motosiklet üzerinden yaptıkları çalışmalar sonucunda, detaylı araştırmalarını sürdü.

Konunun takibini gerçekleştiren İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, motosiklet tamircisi C.S.’nin cansız bedenini bir arazide buldu. Öldürülmesinin üzerinden günler geçen erkek şahsın başının kesildiği de belirlenirken, atıl durumdaki motosiklet ve çevrede yapılan detaylı araştırmalar neticesinde şüphe üzerine çobanlık yaptığı öğrenilen M.A. ekipler tarafından gözaltına alındı.

İşte o anlar!

Cinayet Büro Amirliğine götürülen ve burada sorgusu gerçekleştirilen şüpheli M.A.’nın, birlikte olduğu C.S.’yi öldürdüğünü ve başını kestiğini itiraf ettiği ileri sürüldü. Öte yandan C.S.’nin kesik başının ise çevredeki köpekler tarafından bulunduğu öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Almanya'da İğrenç Olay! Öğrenci, Cinsel İstismara Uğradı: 'Kameralar Sürekli İzlenmiyor'

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
24.08.2023

Aynı çoban muhtemelen malum partili ve sokakta öpüşen çift görünce ayıplayacak zihniyettedir.

24.08.2023

Nathan muhtemelen o cobanın dürttüklerinden malum anadolu irfanıyla yetişmiş şahısların köylerden kentlere göç ettiğinden haberi yok. İt gibi sahibini koruyor.

24.08.2023

Muhtemelen lut kavmini gectik.

24.08.2023

geçtik geçtik yakında taşa da döneriz

24.08.2023

LGBT karşıtı erkekkkkler!

bu erkek erkeğe ilişkiler hep kk seçildiği için , haaa ??? seçilmemişti değil mi ???

TÜM YORUMLARI OKU (19)